Sticker op maat - Spoked Society
Sticker op maat voor Harrie Arendsen door Mull2media
Sticker op maat voor Doseer.nl door Mull2media
Muursticker voor Exit Toys door Mul2media
Sticker op maat - Spoked Society
Sticker op maat voor Harrie Arendsen door Mull2media
Sticker op maat voor Doseer.nl door Mull2media
Muursticker voor Exit Toys door Mul2media

Sticker op maat

Van vloerstickers tot muurstickers en van kleine stickers op rol tot een extra grote vinylsticker. Het aanbod van een sticker op maat is grandioos. Voor jou zit er altijd een passend product tussen.

Wij maken jou sticker op maat, helemaal naar jouw wensen. Zo kunnen we reclamestickers maken voor binnen- en buitengebruik. Trek bijvoorbeeld de aandacht van voorbijgangers met een raamsticker of pak bestellingen voor klanten leuk in en maak het helemaal af met een sticker passend bij jouw huisstijl. Plakken maar!

Jouw boodschap plakken?

Kies voor een sticker op maat

 • Gratis ontwerp van jouw sticker op maat

 • Laat jouw boodschap kleven

 • Altijd een oplossing op maat

Gratis en vrijblijvend

De kracht van zelfklevende reclame.

Lekker sticky!

Sticker op maat: waar plak jij ze

Stickers, je ziet ze overal. Ramen, deuren, vloeren, plafonds, auto’s, verpakkingen, lantarenpalen. Niks is meer veilig. Je sticker op maat kun je overal op plakken. Dat maakt het ook een zeer effectieve manier van reclame maken. Én relatief goedkoop! Kies voor een sticker op maat om de bekendheid van je merk te vergroten, een actie te promoten of om de veiligheid aan te tonen met een keuringssticker. Heb je er al eens aan gedacht om anderen reclame voor je te laten maken? Deel je stickers dan uit op een evenement of leg ze ergens neer. Veel mogelijkheden met een groot bereik!

Hoe maak jij de juiste keuze?

Welk doel wil je bereiken met de inzet van jouw sticker op maat? Wie is je doelgroep en waar is deze te vinden? Welke boodschap wil je overbrengen? Wil je stickers inzetten voor de korte of lange termijn? Oei schrik niet. Heel veel vragen, maar wij gaan samen met je op zoek naar de antwoorden. Zodat wij je goed kunnen adviseren over welk soort sticker op maat geschikt is, welk formaat, vorm en natuurlijk in welke oplage. Kom eens langs, zodat we samen op zoektocht gaan naar de perfecte sticker! Je mag ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie. Vinden we leuk!

Voordelen

De pluspunten van een sticker op maat

 • Groot of klein, elk formaat is mogelijk
  Plakken maar!

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we jouw sticker op maat al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Stickers bestellen we zo voor je bij.