Reclame maken met stickers.

Trek de aandacht met jouw boodschap.

Wil je reclame maken met stickers? Mull2media biedt diverse oplossingen op het gebied van reclamestickers. Zo kunnen we reclamestickers maken voor buitengebruik, bijvoorbeeld op ramen, waardoor jouw boodschap de aandacht trekt van voorbijgangers.

Ook is het zeer aantrekkelijk en voordelig om een grotere afname te laten drukken om bijvoorbeeld uit te delen op een evenement, in de vorm van promotionele reclamestickers.

Daarom kies je voor stickers door Mull2media

  • Opvallende reclame op de beurs
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes
  • Gratis opmaak van jouw beursaankleding
  • Eigen montagedienst

Gratis en vrijblijvend

Stickers laten maken.

Stickers om jouw merk te promoten.

Stickers kunnen dus verschillende doeleinden worden gebruikt. Bedrijven en restaurants kunnen bijvoorbeeld stickers gebruiken om hun merk te promoten. Ook bussen en taxi’s gebruiken stickers om op deze manier onderscheid te maken ten opzichte van de concurrenten.

Of je nu reclame op de sticker wilt laten drukken of nieuwe keuringsstickers nodig hebt; bij Mull2media kun je alle soorten van stickers zelf ontwerpen en bestellen.

Belettering Doetinchem Achterhoek

Zelfklevend en full colour stickers.

Alle reclamestickers worden exact op maat gemaakt.

Alle zelfklevende stickers worden door ons voorzien van een full colour print en vervolgens op maat gestanst of contour gesneden. Daarnaast heb je de keuze uit groot of klein formaat en een tijdelijke of permanente hechting. 

Het is bij ons heel simpel: wat jij voor ogen hebt wat betreft stickers, zetten wij om in het gewenste resultaat. Dit gaat uiteraard allemaal in samenspraak met ons.

Sticker op maat - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6.

4,5 / 5

Met de nieuwe belettering van onze ABBA vrachtwagen zijn we weer zichtbaar op de weg! Super service en top resultaat.

5 / 5

Deskundig geholpen en heel mooi uitgevoerd! Wij hebben verschillende soorten beletteringen via Mull2Media laten lopen. Ze hebben ons deskundig, snel en fijn geholpen / geadviseerd! Ik zou Mull2Media zeker aan bevelen aan anderen.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.