Stoepbord

Het verleiden van jouw (potentiële) klanten begint al buiten. Met een stoepbord trek je de aandacht van voorbijgangers. Springt jouw boodschap eruit dan is de stopkracht groot. Haal mensen over om een kijkje te komen nemen in jouw etalage of winkel.

Kies voor een klikbord met posters die je gemakkelijk kunt omwisselen, zodat je de aandacht blijft trekken.

Verleiden buiten de deur?

Kies voor een stoepbord

 • Gratis ontwerp van jouw stoepbord

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Stoepbord met opvallende posters.

Spatwaterdicht!

Populairste display voor posters

Met een stoepbord trek je de aandacht. Ze zijn flexibel en enorm gebruiksvriendelijk. Je plaatst met gemak een nieuwe poster op A1 of A0 formaat in de lijst. Door de gebruiksvriendelijke klik-lijsten is dit klusje zo geklaard. Klik en klaar! Communiceer jouw boodschap met aan beide zijdes dezelfde of een andere poster. Laat niemand jouw bedrijf nog voorbij lopen en kies voor een stoepbord.

Stoepborden voor buiten

Een stoepbord biedt een groot oppervlak om te vullen met jouw logo, slogan of boodschap. Het is een echte blikvanger. Doordat de borden spatwaterdicht zijn weet je zeker dat jouw uiting lang mooi blijft. Wil je posters voor jouw stoepbord, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem. Onze grafische vakidioten gaan aan de slag en maken een design die in het oog springt. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen of bel ons voor de mogelijkheden.

Voordelen

De pluspunten van een stoepbord

 • Goedkope manier van reclame maken
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media

 • Korte doorlooptijd
  In sommige gevallen monteren we buitenreclame al binnen 1 week

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van buitenreclame is aanpasbaar