Stijlvolle textielframes.

Eindeloos te variëren.

Met een textielframe, ook wel peesdoeken genoemd, kun je eindeloos variëren van look & feel. Per seizoen, promotie of actie kun je een ander doek inhangen. Door het slimme opspansysteem kun je de doeken in eenvoudig verwisselen.

En wil je meer opvallen? Dan kun je ook gebruik maken van verlichting. Zo valt jouw boodschap altijd op! En omdat wij jouw textielframes op maat maken, is het werkelijk voor iedere ruimte geschikt. De ideale oplossing voor een mooie blikvanger.

Daarom kies je voor textielframes door Mull2media

  • Pandaankleding op maat;

  • Gratis opmaak van jouw pand- en gevelreclame;

  • Eigen montagedienst voor de pand- en gevelreclame;
  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit.

Gratis en vrijblijvend

Eindeloos variëren in textielframes.

Wil je sfeer in je interieur?

Het textielframe is een mooi, gebruiksvriendelijk en stijlvol product voor binnen. Het frame is geschikt als wanddecoratie, hangend aan de muur, of om scheidingswanden mee te maken. Ook is het ideaal om als staande display in te zetten voor een presentatie.

Het textiel frame is leverbaar in elk gewenst formaat. Groot voordeel is het eenvoudig wisselen van het doek. Bestel jouw textielframe met eigen ontwerp bij Mull2media.

Peesdoeken Doetinchem Achterhoek

Textielframe door Mull2media

Alles in eigen beheer.

De textielframe van Mull2media is een mooie combinatie van een aluminium spanframe en een print op hoogwaardig mat-polyester doek. Het frame is zo goed als niet zichtbaar waardoor de afbeelding of andere reclame-uiting optimaal tot z’n recht komt.

Wij hebben alles in huis om jouw textielframe goed te ontwerpen, produceren en monteren. Oftewel: een kosteloos advies en ontwerp, snelle productie en een vakkundig montage. Dat wil jij toch ook? Kies voor deze blikvanger.

Peesdoek - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

Een peesdoek met frame laten maken door Mull2Media. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over het eindresultaat. Fijne communicatie en een snelle levering tegen een betaalbare prijs. Een echte aanrader!

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

5 / 5

Een fijn bedrijf met enthousiaste en betrokken medewerkers. Mull2media is al jaren onze nr. 1. Het gevoel dat ze altijd voor je klaarstaan. Problemen worden direct opgelost en dat geeft vertrouwen. Je kunt het gewoon beter overlaten aan heen die er echt verstand van hebben.