Stijlvolle textielframes.

Eindeloos te variëren.

Met een textielframe, ook wel peesdoeken genoemd, kun je eindeloos variëren van look & feel. Per seizoen, promotie of actie kun je een ander doek inhangen. Door het slimme opspansysteem kun je de doeken in eenvoudig verwisselen.

En wil je meer opvallen? Dan kun je ook gebruik maken van verlichting. Zo valt jouw boodschap altijd op! En omdat wij jouw textielframes op maat maken, is het werkelijk voor iedere ruimte geschikt. De ideale oplossing voor een mooie blikvanger.

Meer over onze spandoeken

Daarom kies je voor textielframes door Mull2media

  • Pandaankleding op maat;

  • Gratis opmaak van jouw pand- en gevelreclame;

  • Eigen montagedienst voor de pand- en gevelreclame;
  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit.
Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend

Eindeloos variëren in textielframes.

Wil je sfeer in je interieur?

Het textielframe is een mooi, gebruiksvriendelijk en stijlvol product voor binnen. Het frame is geschikt als wanddecoratie, hangend aan de muur, of om scheidingswanden mee te maken. Ook is het ideaal om als staande display in te zetten voor een presentatie.

Het textiel frame is leverbaar in elk gewenst formaat. Groot voordeel is het eenvoudig wisselen van het doek. Bestel jouw textielframe met eigen ontwerp bij Mull2media.

Peesdoeken Doetinchem Achterhoek

Textielframe door Mull2media

Alles in eigen beheer.

De textielframe van Mull2media is een mooie combinatie van een aluminium spanframe en een print op hoogwaardig mat-polyester doek. Het frame is zo goed als niet zichtbaar waardoor de afbeelding of andere reclame-uiting optimaal tot z’n recht komt.

Wij hebben alles in huis om jouw textielframe goed te ontwerpen, produceren en monteren. Oftewel: een kosteloos advies en ontwerp, snelle productie en een vakkundig montage. Dat wil jij toch ook? Kies voor deze blikvanger.

Neem contact met ons op
Peesdoek - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

5 / 5

Een peesdoek met frame laten maken door Mull2Media. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over het eindresultaat. Fijne communicatie en een snelle levering tegen een betaalbare prijs. Een echte aanrader!

5 / 5

Voor een beurs hadden we een peesdoek inclusief peesframe nodig en Mull2media kon hier snel in schakelen. Over de prijs, kwaliteit en snelheid van leveren zijn we zeer tevreden.