Vlaggen

Zet je beursstand, je bedrijf of kantoor in de spotlights met professionele vlaggen. Voor elke situatie is er een passende communicatie oplossing. Ga je voor een standaard reclamevlag, een kioskvlag aan de gevel, een dropflag voor je hardloopwedstrijd of laat je jouw strandtent opvallen met beachflags.

De keuze is reuze. Vlaggen zijn te bestellen met elke mogelijke opdruk. Helemaal naar jouw wensen en passend bij je huisstijl.

Wees zichtbaar

Kies voor vlaggen

 • Gratis ontwerp van jouw vlaggen

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Hang de vlag maar uit!

Alle dagen van het jaar.

Vlaggen: laat jouw boodschap wapperen in de wind

Vlaggen zijn vanaf grote afstand al zichtbaar. Een effectieve manier om aandacht te trekken. Jouw bedrijfspand, festival of evenement is pas echt af met een opvallende vlag ‘voor de deur’. Natuurlijk zijn wij de beroerdste niet en kan je bij ons ook een vlaggenmast aanschaffen. Een aluminium mast in 5, 6, of 7 meter, zodat jouw vlag op windstille dagen strak staat en op regenachtige dagen zijn vorm behoudt. Jouw boodschap altijd goed zichtbaar.

Stel zelf jouw ideale vlag samen

Vlaggen, ze zijn er in verschillende soorten, maten en materialen. Een vlag voor een groot evenement ziet er anders uit dan een vlag voor een klein intiem samenkomen. Er is voor ieder wat wils. Onze specialisten adviseren je bij het maken van de beste keuze. Nog geen ontwerp voor jouw vlaggen? Ook dat regelen wij voor je. Pak je telefoon en bel ons op 0314 – 36 15 16 of kom eens langs om jouw wensen te bespreken.

Voordelen

De pluspunten van vlaggen

 • Goedkope manier van reclame maken
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media

 • Korte doorlooptijd
  In sommige gevallen monteren we buitenreclame al binnen 1 week

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van buitenreclame is aanpasbaar