Binnenreclame Panora Experience
Vloersticker voor Bent Sports door Mull2media
Binnenreclame Panora Experience
Vloersticker voor Bent Sports door Mull2media

Vloerstickers

Wil je de bewegwijzering naar jouw beursstand verbeteren? Of de routing binnen jouw organisatie zichtbaar maken voor klanten, bezoekers en medewerkers? Met vloerstickers zorg je voor zichtbaarheid van je boodschap. Geef de looproute aan of vraag bezoekers om voldoende afstand te houden.

Vloerstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. In een design geheel naar jouw wensen.  Slijtvast, dus geen zorgen over het aantal mensen dat over jouw boodschap loopt.

Plak je boodschap op de vloer

Kies voor vloerstickers

 • Gratis ontwerp van jouw vloerstickers

 • Laat jouw boodschap kleven

 • Altijd een oplossing op maat

Gratis en vrijblijvend

De kracht van zelfklevende reclame.

Lekker sticky!

Vloerstickers: don’t slip away!

Wist je dat 60% van de bezoekers naar de vloer kijkt? Maak daar gebruik van! Met vloerstickers creëer je een hoge attentiewaarde. Laat je logo, slogan of boodschap op de sticker drukken en val direct op! De sticker kan in elke gewenste vorm gesneden worden. Dus je kan helemaal los gaan in het ontwerp. En je hoeft niet bang te zijn dat bezoekers uitglijden over de sticker. Alle vloerstickers kunnen we voorzien van antislip. Wel zo veilig.

Op welke ondergrond plak jij?

De slijtvaste printfolies zijn geschikt voor vlakke ondergronden zoals vinyl of laminaat. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de ondergrond zand- en stofvrij is. De levensduur van de vloerstickers is afhankelijk van de manier en mate van belasting. Door het grote aanbod folies is er altijd een geschikte oplossing voor jou. Wist je dat er ook speciale vloerstickers zijn voor buiten? Om te plaatsen op asfalt, beton of straatstenen. Mull2media adviseert je welk materiaal het meest passend is bij jouw wensen. Kom gerust eens langs om jouw wensen te bespreken. De koffie staat klaar! Of bel ons voor meer informatie.

Voordelen

De pluspunten van vloerstickers

 • Groot of klein, elk formaat is mogelijk
  Plakken maar!

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we vloerstickers al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Vloerstickers zijn eenvoudig te verwijderen.