Vormgeving.

Inhoud én vorm.

Een consistente, aantrekkelijke vormgeving is een absolute meerwaarde voor ieder merk. Het zorgt voor een professionele presentatie én creëert herkenbaarheid bij de doelgroep. Laten we beginnen bij de basis: een sterke huisstijl. Ook wel de visuele weergave van de identiteit van jouw organisatie. Een logo mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Vervolgens leg je alle regels rondom jouw huisstijl vast in een huisstijl handboek. Deze geeft jou, of andere partijen die met jouw merk werken, de juiste handvatten voor de creatieve uitwerking van alle huisstijldragers.

En laat het nou zo zijn dat je voor al het bovengenoemde, dus de alles wat bij vormgeving komt kijken, bij ons aan het juiste adres bent.

Breng je merk tot leven
met vormgeving

 • Creëer herkenning van je merk of onderneming
 • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
 • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Laat jouw huisstijl overal terugkomen
Van een stevig fundament tot de uitwerking van jouw communicatie-uitingen. Onze creatieve vormgevers gaan voor je aan de slag. Wat dacht je van een prachtige brochure, stijlvolle advertentie of een vermakelijk magazine. Maar ook het ontwerp van pictogrammen en sjablonen verzorgen wij voor je. Visitekaartjes, presentaties en ander DTP-werk passen we met liefde voor je aan. En ook voor al je binnen– en buitenreclame kan je bij ons terecht. Alles onder één dak! Aan de slag met jouw vormgeving!

Advertentie voor Signnovation International door Mull2media Advertenties
Brochure voor Heilbron door Mull2media Brochures
Magazine vormgeving voor Vanouds Doetinchem door Mull2media DTP werkzaamheden
Huisstijl handboek voor De Gouden Karper door Mull2media Huisstijl handboek
Webdesign voor De Gouden Karper door Mull2media Huisstijl ontwikkeling
Logo Buiten Gewoon raambelettering Logo ontwerpen
Magazine ontwikkeling voor Vanouds Doetinchem door Mull2media Magazines
Pictogrammen ontwikkeling door Mull2media Pictogrammen
Kunnen wij helpen? - Mull2media Advies nodig?

Hoe ver wil je met jouw vormgeving gaan?

Aan jou de keus.

Bij grafische vormgeving kan je het zo gek maken als je zelf wil. Ga je enkel voor het ontwerp van een nieuw logo of mogen wij de gehele huisstijl voor jouw organisatie vormgeven? Wil je een klus eenmalig bij ons onderbrengen of zijn wij jouw vertrouwde partner voor al je vormgevingsopdrachten?

Wat jouw vraag ook is? Onze creatieve vormgevers gaan met veel passie aan de slag. Ze geven een passend advies en creëren een vormgeving die raakt. We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Goed om te weten is dat twee correctierondes inclusief zijn. Samen wat moois neerzetten!

Voordelen van een professionele vormgeving

 • Wees onderscheidend en herkenbaar.
  Met een huisstijl die consequent is doorgevoerd zorg je ervoor dat jouw doelgroep je merk herkent en zich ermee kan identificeren.

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze grafische vormgevers zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.
 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? De vormgeving van jouw huisstijldragers passen we eenvoudig aan.

Portfolio

Wij laten het graag zien.

Werkwijze

De eerste stappen naar de vormgeving van jouw communicatie-uitingen.

Belettering

Stap 1: Aanvraag

Je zoekt een professionele partij die de vormgeving voor jouw reclame-uitingen verzorgt? Vraag hier eenvoudig een offerte aan of bel ons.

Belettering

Stap 2: Adviesgesprek

We nodigen je graag uit voor een adviesgesprek. Dit kan bij jou op locatie, maar ook bij ons op kantoor of telefonisch.

Belettering

Stap 3: Aanbod

We verwerken de besproken wensen en ideeën en sturen je een offerte op maat toe. Is deze akkoord? Dan gaan we met veel plezier voor je aan de slag, zoals afgesproken.

Belettering

Stap 4: Afronding

We leveren het bestand druk- of printklaar bij je aan of zetten de productie van jouw communicatie-uitingen in gang. We zorgen ervoor dat jij tevreden bent en toveren een glimlach op je gezicht. Proost, op (nog) meer zichtbaarheid!

Vormgeving Mull2media
 • Gratis ontwerp op maat
 • Standaard 3 jaar garantie
 • Van offerte tot vormgeving al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4,5 / 5

Onze werkbus laten bestickeren door Mull2media. Ontzettend bedankt een tof eindresultaat.

5 / 5

We zijn erg tevreden over het contact, het ontwerp en het uiteindelijke resultaat van onze bestickerde werkbussen. We krijgen veel positieve reacties. Kortom: vakmensen die afspraken nakomen.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.