Complete beursstand voor La Casa Es Tuya

Geschreven door:
Inge is werkzaam bij Mull2media
Inge

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Droom jij van een vakantiewoning aan de zonnige kusten van Spanje? Dan moet je bij La Casa Es Tuya zijn! Met een gepassioneerd team van 7 medewerkers, is La Casa Es Tuya niet zomaar een onderneming. Ze zijn dé specialisten als het gaat om het kopen, verkopen en verhuren van (vakantie)woningen in deze regio. Vanaf 2018 hebben ze een trouw klantenbestand opgebouwd, variërend van kopers en verkopers tot langdurige huurders. Stel je voor: meer dan 100 verhuurobjecten gedurende het hele jaar, uniek samengestelde verhuurarrangementen, en een volledig dienstenpakket dat je van A tot Z ontzorgt. Dit is wat La Casa Es Tuya zo bijzonder maakt!

Wat heeft dit allemaal te maken met een beursstand?

Beurzen zijn dé plek om jouw merk te presenteren, om op te vallen en om nieuwe klanten te werven. De aankleding van een beursstand is daarbij cruciaal. Mensen worden visueel aangetrokken; het moet een verlengstuk van je merk zijn. Een goed ontworpen en aangeklede stand trekt aandacht, stelt mensen in staat om je merk te beleven en nodigt uit tot interactie.

Voor La Casa Es Tuya hebben wij de eer gehad om hun beursstand volledig vorm te geven. Van imposante beurswanden die de pracht van San Juan de los Terreros laten zien, tot het beletteren van de balie waar potentiële klanten meer te weten kunnen komen over hun droomwoning. Maar dat is nog niet alles! De roll-up banner met hun unieke aanbod, de presentatiemap vol informatie, kleurrijke keycords en actie-flyers zijn slechts enkele van de manieren waarop wij hebben geholpen om de beursgangers naar hun stand te trekken.

Bewonder La Casa Es Tuya op de Second Home Beurs

Wil je zelf deze betoverende beursstand ervaren? Of misschien overweeg je zelf een zonnige investering? Dan hebben we goed nieuws voor je! La Casa Es Tuya is aanwezig op de Second Home Beurs, dit weekend van 29 september tot 1 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is dé plek om al je vragen te stellen.

Dus, of je nu op zoek bent naar je droomhuis in Spanje, rendementsadvies nodig hebt of gewoon de sfeer van San Juan de los Terreros wilt proeven: La Casa Es Tuya en hun schitterende beursstand wachten op jou. ¡Hasta pronto!

Ook aan de slag met de inrichting van jouw stand?

Sta jij binnenkort ook op een beurs? En zoek je nog wat hulp bij de inrichting en zichtbaarheid van jouw stand? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om jouw ideeën en wensen door te spreken. Samen zorgen we ervoor dat jij opvalt! Bel naar 0314 – 36 15 16 of stuur ons een mail.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media