Brochures voor theaterprogramma Schouwburg Lochem

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Ter promotie van het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Lochem hebben wij full colour brochures voor ze ontwikkeld. In de nieuwe seizoensbrochure worden alle aankomende voorstellingen gepresenteerd.

Stijlvolle seizoensbrochure

Nadat we via de opdrachtgever de benodigde informatie hadden ontvangen, zijn we aan de slag gegaan met de vormgeving van de brochure. Het ontwerp is in lijn met de huisstijl en heeft veel ruimte voor de voorstellingsteksten. Voor extra sfeerbeleving zijn er veel grote afbeeldingen geplaatst. Het resultaat is een verrassende en stijlvolle seizoensbrochure van ruim vijftig pagina’s dik.

Full colour brochures

In totaal zijn er ruim 5000 brochures op A4-formaat gedrukt van het ‘Theaterprogramma Schouwburg Lochem 2019-2020’. De omslag is gemaakt van 235 gram chromokarton en is eenzijdig full colour gefolieerd. Het binnendeel is van 135 gram papier en is dubbelzijdig full colour gedrukt. De hoogwaardige materialen en de afwerkingen zorgen voor een luxe uitstraling.

Brochures laten maken

Informeer en enthousiasmeer jouw doelgroep met een passende brochure. Wil je ook graag opvallende en stijlvolle brochures laten maken? Mull2media helpt je graag met een opvallend ontwerp en hoogwaardig drukwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Brochures voor theaterprogramma Schouwburg Lochem door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media