Drieluikfolders voor Hethon Nederland

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor Hethon Nederland ontwikkelden wij een informatieve drieluikfolder. Hierop worden op een overzichtelijke manier verschillende doseermachines uitgelicht en beschreven. Klanten hebben hierdoor direct een helder beeld bij wat Hethon hen kan bieden.

Folder op maat

Folders zijn een ideaal middel om informatie te geven over je bedrijf en diensten. Deze vorm van reclame is er een die mensen vaak bewaren. Daarom is een een folder ideaal om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf echt onder de aandacht komt bij de ontvangers.
Bij deze folder hebben wij gebruik gemaakt van een drieluik-indeling. Deze indeling geeft ruimte voor invulling van 6 verschillende kanten, waardoor op een overzichtelijke manier onderscheid kan worden gemaakt tussen de verschillende machines die in deze drieluikfolder naar voren komen.
Daarnaast zorgt het 170 grams, mat bedrukte kwaliteitsmateriaal voor een professionele en degelijke uitstraling.

Een passend ontwerp

Omdat het bij deze drieluikfolder om best veel informatie gaat, hebben wij deze informatie gelijkmatig verdeeld over de verschillende zijden. Door strakke tekst af te wisselen met duidelijk beeld, is de informatie gemakkelijker door de lezer te verwerken. Daarnaast hebben wij de huisstijl van Hethon doorgevoerd in het gehele ontwerp van de folder, waardoor deze mooi in lijn is met andere communicatie-uitingen. Het is belangrijk om op te vallen met je folder, maar minstens zo belangrijk om herkenbaar te zijn!

Ook een folder laten maken?

Wil jij ook een folder laten maken en ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van folders, maar kunnen je ook bijvoorbeeld helpen met huisstijlontwikkeling, flyers en visitekaartjes. We zorgen ervoor dat de reclamemiddelen die we voor jou ontwikkelen perfect aansluiten bij jouw bedrijf, waardoor je nóg sterker wordt als merk!
Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Flyer ontwikkelen voor Hethon door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media