Ontdek ons huisstijlpakket: de kracht van een sterke bedrijfsidentiteit

Geschreven door:
Dennis is werkzaam bij Mull2media
Dennis

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Als ondernemer is het belangrijk om een sterke basis neer te zetten voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Een goede huisstijl en uitrol daarvan zijn dan ook essentieel. Wist je dat wij je daarin kunnen ondersteunen? Wij bieden diverse creatieve vormgevingsdiensten aan, waaronder het samenstellen van een huisstijlpakket. In dit artikel vertel ik je daar alles over en ik laat je ook inzien waarom een professionele huisstijl onmisbaar is!

 Van logo tot visitekaartje: alles over ons huisstijlpakket

Ons huisstijlpakket is een compleet pakket waarin jij als klant alles krijgt wat nodig is voor een nieuwe bedrijfsidentiteit of verdere uitrol van de huidige identiteit. Van een nieuw logo (of logo redesign) met bijpassend huisstijlhandboek tot uitrol van diverse communicatiemiddelen, zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Het proces én het eindresultaat stemmen we natuurlijk helemaal af op jouw wensen en behoeften. Zo krijgt iedere klant bij ons een uniek eindresultaat.

 Maatwerk voor jouw bedrijf

Je vraagt je natuurlijk af, wat kost dat nou zo’n huisstijlpakket? Helaas kan ik niet één prijs noemen, de prijs van het huisstijlpakket is maatwerk. Het is dus sterk afhankelijk van jouw wensen en eisen. Zo kan een starter van een eenmanszaak al voor een klein budget een professioneel logo laten ontwerpen met bijpassende social media sjablonen, terwijl een bedrijf met meerdere vestigingen een groter budget nodig heeft voor een complete uitrol met alles erop en eraan. We gaan graag met je om tafel om jouw wensen helder te krijgen, zodat jij vervolgens een passende offerte van ons ontvangt.

Waarom investeren in een huisstijlpakket?

Een professionele huisstijl is van groot belang voor het neerzetten van een sterke branding voor jouw bedrijf. Het zorgt voor herkenbaarheid, mensen onthouden je bedrijf makkelijker als je jouw huisstijl consistent doorvoert. Met een goed ontworpen logo en bijpassende huisstijl creëer je die herkenbare uitstraling. Wist je dat organisaties met een consistente huisstijl vaak gezien worden als partijen die betrouwbaarder en professioneler zijn? Wat ons betreft een slimme investering om een huisstijlpakket samen te stellen.

Samen naar een sterke basis

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van professionele huisstijlen voor verschillende bedrijven zorgen wij ervoor dat elke huisstijl er goed uitziet en helemaal past bij jouw bedrijf. We bouwen graag aan een duurzame band met onze klanten. Dus laten we samen aan de slag gaan om die sterke basis te leggen voor de algehele branding van jouw bedrijf. Wil jij samen met mij een huisstijlpakket samenstellen? Je kan me bereiken via 0314 – 36 15 16 of stuur een mail. Op naar een professionele huisstijl!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media