Mull2media laat jubileummagazine van ‘de Beautyfabriek’ stralen

Geschreven door:
Inge is werkzaam bij Mull2media
Inge

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een tijdje geleden kwam Anke van de Beautyfabriek bij ons met een unieke wens. De eigenaresse wilde het 10-jarige bestaan van haar bedrijf groots vieren. Zij wenste een mooi jubileummagazine met verhalen, herinneringen en anekdotes die typerend zijn voor de Beautyfabriek. Mull2media had de eer om deze mooie opdracht uit te voeren.

Conceptontwikkeling

Oké, de wens voor een magazine is er. Maar waar begin je? Samen met de klant bekijken we de mogelijkheden. Hierin kan de klant meedenken in de conceptfase of de wens geheel door Mull2media laten verzorgen. In het geval van de Beautyfabriek hebben we samen met Anke gekeken naar een goede invulling van het magazine. Na het delen van onze expertise is er een mooie balans opgemaakt tussen tekst en beeld.

Tekstuele opmaak

In het magazine staan meerdere interviews die wij hebben mogen afnemen en uitwerken. Zo spraken we met Anke, medewerkers, klanten en leveranciers. Waaronder de directeur van Keune Haircosmetics. Verder bevat het blad beautytips, advertorials en lekkere recepten. Een mooi gevarieerd geheel van verhalen, ter ere van het jubileum van de Beautyfabriek.

Visuele opmaak

Het blad is levendig vormgegeven. Hierbij is het bewaken van de huisstijl van een bedrijf is essentieel. Deze stellen onze designers graag op voor klanten. Mull2media is bekend met de stijl van de Beautyfabriek en kon zo goed inspelen op de wensen. Door het gebruik in lettertypes, grafische elementen en beeld wordt de tekst ondersteund. Deels hebben wij foto’s mogen fotograferen voor de identiteit van het magazine. Met aangeleverd klantmateriaal is er verder ingezet op een visuele aantrekkingskracht.

Magazine de Beautyfabriek

Bedrukken

Na de invulling en opmaak van het blad heeft Anke feedback kunnen geven. Daarna kreeg ze een proefdruk voor de laatste checks. Nadat alle signalen op groen stonden, kon het magazine worden gedrukt. We hebben met trots de bladen mogen aanleveren bij de Beautyfabriek.

Terugblik van de Beautyfabriek

Na een intensieve verbouwing trok Anke met de Beautyfabriek in haar nieuwe pand afgelopen oktober. ‘Lang heb ik nagedacht over een ludieke actie ter ere van deze opening en om ons 10-jarig bestaan (2022) te vieren. Omdat we graag ons verhaal vertellen, besloot ik Mull2media te benaderen voor het maken van een magazine.’ Na het eerste contact werd er gezamenlijk een ijverige start gemaakt aan alle plannen. ‘Er zat veel meer werk in dan we vooraf dachten, maar wat is het mooi geworden en wat ben ik blij met het eindresultaat! We krijgen heel veel positieve reacties op ons jubileummagazine en het is ook echt een uitgave geworden die tijdloos is. Dank voor alle redactionele hulp en prachtige vormgeving!’

Ook een eigen magazine?

We kijken zeer tevreden terug op deze mooie opdracht en de fijne samenwerking. Wil je ook een magazine vormgegeven laten drukken? Voor zowel professionele als relationele doeleinden. Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een vrijblijvend advies. Of bel ons op 0314 – 36 15 16. En ontdek de mogelijkheden!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media