De kerstgroeten van ons en onze klanten

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Met de kerstdagen weer voor de deur, is het goed om even stil te staan bij de mensen die ons maken wie we zijn: onze klanten. Want zonder onze klanten, hebben wij geen werk waar wij met passie over kunnen vertellen. Bijvoorbeeld in deze blog ;) Daarom voorzagen wij ons pand van een groot peesframe voor het raam, waarop wij heel voorbijkomend Doetinchem graag mooie dagen wensen de komende tijd. Zien? Kom vooral een keertje langs ons pand rijden/wandelen/fietsen!

De kerstgroeten van…

Naast dat wij jou en al onze klanten natuurlijk de mooiste feestdagen toewensen, helpen wij ook graag met het verspreiden van jouw kerstwensen. Want ieder bedrijf heeft klanten die fijne dagen verdienen. Daarom verzorgden wij voor Ketelaar Sport en Hairstyling Manon een kerstgroet, waarmee zij hun klanten een warme boodschap geven. Voor de opmaak en het drukwerk van van de middelen hiervoor konden zij bij ons terecht. Zo worden hun warme kerstgroeten deze maand volop verspreid.

Hoogwaardig drukwerk

Uiteraard maakten wij ook bij deze producten gebruik van hoge kwaliteit materiaal en drukwerk. Door de full-color bedrukking en gebruik van hoogglans stralen de producten de boodschap op een heldere manier uit.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van drukwerk? We denken graag met je mee om zo een product te leveren waar we beide trots op zijn. Bekijk meer van ons werk of neem vrijblijvend contact met ons op.

Oh, en uiteraard wensen we ook jou alvast hele fijne feestdagen en een knallend 2020!

Hairstyling Manon kalender ontwikkeling door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media