Nieuw magazine: de Pax & zo!

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Pax & zo is het nieuwe clubblad van en voor leden, sponsoren en belangstellenden van voetbalvereniging Pax in Hengelo Gld. De opvolger van de legendarische Pax Praat is een magazine met actualiteiten, interviews, anekdotes en humor. De eerste editie van het blad is deze week bij de leden bezorgd en is ook digitaal te bekijken.

Vormgeving en redactie

De vormgeving van het full colour magazine, dat drie keer per jaar verschijnt, is volledig door Mull2media verzorgd. Verder zijn we verantwoordelijk voor de redactie van het blad, dus voor de inhoud van de artikelen en de foto’s. Ook het drukwerk hebben we voor onze rekening genomen. En het resultaat van deze editie mag er wezen, met mooie verhalen uit de oude doos en tips voor de jeugdspelers. De volgende editie van het clubblad volgt in februari volgend jaar.

Magazine laten maken

Wil je ook een magazine laten vormgeven drukken? Dat kan voor zowel professionele als relationele doeleinden. Het is een uitstekende vorm van jouw personeelsblad, klantenmagazine, clubblad en jaarverslag. Tevens kunnen wij de redactie van het magazine verzorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een vrijblijvend advies.

Clubblad voor PAX Hengelo Gelderland door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media