Nieuwe huisstijl en reclame-uitingen voor Multicycle

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs is Multicycle overgegaan op een vernieuwde huisstijl. Behalve een nieuw logo, betekende dit dat alle reclame-uitingen moesten worden aangepast conform de nieuwe vormgeving. Van visitekaarten tot gevelreclame en van fotowanden tot autobelettering. Maar denk ook aan pennen, tassen, roll up banners, partytenten, vlaggen, borden en doeken.

Nieuwe merkuitstraling

De fietsfabrikant in Ulft schakelde Mull2media in om de nieuwe merkuitstraling uit te werken. Onze specialisten hebben het hele proces voor hun rekening genomen; van inmeten tot grafisch ontwerp, van productie tot en met montage op locatie. Uiteraard is er gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zodat het allemaal een lange levensduur heeft. Ben je benieuwd naar het fraaie resultaat. Bekijk hieronder enkele afbeeldingen voor een impressie.

Ook opvallen?

Dat kan! Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het ontwerpen en produceren van prachtige reclame-uitingen. Hiermee zorg je dat jouw bedrijf, product of dienst absoluut opvalt. Informeer dan eens naar onze mogelijkheden voor visuele communicatie. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om de beste oplossing aan te bieden. Uiteraard ben je ook welkom in ons nieuwe kantoor om de opties door te spreken.

Multicycle Spandoek door Mull2media
Multicycle Spandoek door Mull2media
Multicycle Spandoek en busbelettering door Mull2media
Multicycle Spandoeken door Mull2media
Multicycle Fotowand door Mull2media
Multicycle Fotowanden door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media