Schoenmakerij Veens, dé schoenmaker van het jaar! En wij verzorgden het logo en de website.

Geschreven door:
Dennis is werkzaam bij Mull2media
Dennis

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wij zijn ontzettend trots op Schoenmakerij Veens uit Doetinchem, die onlangs verkozen is tot Schoenmakerij van het jaar! Daarmee is dit bedrijf een prachtig voorbeeld van puur vakmanschap. Wij zijn ervan overtuigd dat je bij Schoenmakerij Veens aan het juiste adres bent voor al jouw schoenreparaties, schoenreiniging, sleutels, naamborden en accessoires. Want ‘De beste van Nederland’, die titel krijg je niet zomaar! Vorig jaar hadden wij de eer om hen te helpen met het ontwerpen van een logo en website. Wij blikken dankzij deze feestelijke gebeurtenis graag even terug op dit project.

Logo-ontwerp voor Schoenmakerij Veens

Het logo van Schoenmakerij Veens is vorig jaar ontworpen door ons team. Richard e n Nicole kwamen bij ons met het verzoek voor een nieuw logo dat hun schoenmakerij kon vertegenwoordigen. In het nieuwe logo zit een schoen verwerkt, als eerbetoon aan hun ambacht. Maar dat is niet alles, want er is heel subtiel een sleutel verwerkt in de letter E. Dit staat voor de sleutelservice die ze aanbieden. Er zijn verschillende versies gemaakt van het logo, totdat de klant tevreden was. De kracht van het logo is de perfecte balans tussen schoenen en sleutels, waardoor het een echt visitekaartje is van Schoenmakerij Veens.

Een toekomstbestendige website

We hebben ook een toffe website ontwikkeld voor Schoenmakerij Veens. Deze is overzichtelijk, clean én straalt het ambachtelijke karakter uit. Na het doornemen van de wensen is er een eerste opzet gemaakt. De teksten zijn geredigeerd en SEO geoptimaliseerd door onze contentspecialist. De website is gevuld met passende beelden en Google reviews zijn ingeladen. We hebben redirects ingesteld voor bezoekers die via de oude link op de website terecht komen. Bovendien is de website responsive gemaakt, zodat deze goed leesbaar is op mobile apparaten. Met deze website is Schoenmakerij Veens klaar voor de toekomst!

Ga zo door!

We wensen dé schoenmakerij van het jaar al het succes toe voor de toekomst. De felicitaties zijn inmiddels aangeboden in de vorm van een taart! Dat was smullen. We hopen dat ze door de toewijding en het inzet van het personeel in de toekomst nog meer mooie dromen kunnen verwezenlijken.

Wil jij jouw dromen ook waar maken en kan je op het gebied van visuele communicatie wel wat hulp gebruiken? Dan weet je ons te vinden! Bel naar 0314 – 36 15 16 of mail ons met je ideeën en wensen!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media