Tips voor het maken van een effectieve brochure

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Elk bedrijf heeft wel een brochure. Veel daarvan verdwijnen helaas in de kast of prullenbak. Dat is zonde van jouw investering. Hoe is dit te voorkomen? Wij geven je enkele tips die je kunt gebruiken bij het laten maken van een effectieve brochure.

Wat is een brochure?

Een brochure is een boekje en bestaat altijd uit een veelvoud van vier pagina’s. Het doel van een brochure is bijna altijd verkopen of informeren. Verkoop jouw product of dienst met een krachtige en opvallende brochure. Zorg dat jouw brochure opvalt met goede inhoud, mooie afbeeldingen en goede afwerking. Dit vraagt de nodige kennis. Mull2media helpt je hier graag bij. Denk aan het ontwerp en de keuze van papiersoort en dikte.

Scoor met een goede brochure

  • Zet je brochure doelgericht in. Dat kan bij allerlei contactmomenten zoals beurzen, evenementen, presentaties of tijdens een verkoopgesprek.
  • Weet wie je lezer is. Jouw brochure krijgt de juiste respons als je een goed beeld hebt van jouw lezers en ontwerp.
  • Zorg voor een duidelijk probleem en bied de oplossing. Wijs de klant op een probleem en vertel waarom jouw product/dienst voor een oplossing zorgt.
  • Maak een opvallende brochure. Zorg voor een creatief en professioneel ontwerp; dit zorgt voor geloofwaardigheid.
  • Vergeet de call-to-action niet. Spoor lezers aan actie te ondernemen, zoals bijvoorbeeld naar de website gaan. Anders verdwijnt de brochure weer.

Opvallende brochures

Zorg dus dat jouw brochure opvalt met goede inhoud, mooie afbeeldingen en goede afwerking. Dit vraagt de nodige kennis. Mull2media helpt je hier graag bij. Wij komen altijd met een gedegen advies, een doordacht ontwerp en duidelijke communicatie. Het ontwerp van deze reclame-uiting wordt in de meeste gevallen door ons grafische team opgemaakt. Je kunt uiteraard ook jouw eigen ontwerp bij ons aanleveren. De productie van de brochure wordt in eigen huis gedaan. Zo ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit! Bij ons heb je de keuze uit een groot aantal formaten, zoals A4, A5 en A6. Ook andere formaten brochures zijn op aanvraag mogelijk.Neem contact op voor de mogelijkheden.

Brochure KWD door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media