Terugblik op de vormgeving van de Leutekumse galazitting

Geschreven door:
Dennis is werkzaam bij Mull2media
Dennis

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het is alweer even geleden, maar zeker niet minder leuk om te delen. Op zaterdag 14 januari organiseerde het Leutekums carnaval voor de veertiende keer de galazitting. De galajurken en smokings werden van zolder gehaald en iedereen zag er tip top uit! Maar niet alleen de bezoekers zagen er goed uit, ook de feesttent werd in de ultieme feestsfeer gebracht. En daar mochten wij een steentje aan bijdragen. Je leest hieronder welke producten we hebben gecreëerd, met uiteraard wat mooie sfeerbeelden!

De vormgeving van een groot spandoek als fotoachtergrond

Bij binnenkomst in de feesttent eerst even op de foto. Je kent het wel, zo’n rode loper moment met op de achtergrond een mooi doek. Een spandoek wel te verstaan, gemaakt van decotex. Dit materiaal is minder glad dan een bisonyl spandoek. En nog een voordeel is de textiel structuur van het doek. Het voorkomt weerkaatsing van de flitser. Zo kan de fotograaf de beste platen schieten.

Tafelschikking met handige tafel- en stoelkaarten

Door naar je eigen tafel. En die was eenvoudig te vinden door de tafel- en stoelkaarten. Volledig met naam en aantal plaatsen, maar ook het beeldmerk van Leutje mocht niet ontbreken.

Podium met soundmesh doeken

Om het podium wat meer sfeer en aankleding te geven zijn de torens voorzien van soundmesh doeken. Sterk en licht PVC-doek dat makkelijk te monteren is. Deze doeken kunnen voorzien worden van elke gewenste opmaak en zijn perfect voor op het podium. De doeken zijn lucht en dus ook geluid doorlatend. Er zijn zelfs formaten mogelijk van 4 bij 20 meter!

De muntenverkoop goed herkenbaar door spandoek

Muntjes op? Dat is pech! Snel naar de muntenbalie om nieuwe te kopen, tenminste als je nog genoeg geld op je rekening hebt staan 😉 Het muntenloket was niet te missen door het gebruik van herkenbare spandoeken met de tekst ‘MUNTEN’. Wist je dat we ook gepersonaliseerde munten voor jouw festival of evenement kunnen maken?

Hoe kleed jij jouw evenement of festival aan?

Organiseer jij binnenkort ook een evenement, festival of ander feest? En ben je nog op zoek naar aankleding in de vorm van visuele communicatie? Wij denken graag met je mee. En zoals je gezien hebt zijn er tal van mogelijkheden. Jouw wensen bespreken? Stuur me een mail, pak de telefoon en bel naar 0314 – 36 15 16 of kom eens langs de koffie staat altijd klaar.

En nog een tip van ons! Carnaval vieren doe je in Leutekum.

Foto’s door: Robert Biesen | opdefoto.eu

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media