Vrachtwagenbelettering

Grijp je kans om gezien te worden met vrachtwagenbelettering. Een vrachtwagen legt dagelijks vele kilometers af, is groot en hierdoor hét perfecte vervoersmiddel om jouw boodschap zichtbaar te maken.

Al rijdend breng je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je (potentiële) klanten. Val op en bereik een groot publiek!

Jouw bedrijf in de spotlight?

Kies voor vrachtwagenbelettering

 • Gratis ontwerp van jouw vrachtwagenbelettering

 • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Van A naar B, wees zichtbaar op de weg.

Groot, groter, grootst met vrachtwagenbelettering.

Gegarandeerd groot bereik

Ben je veel op de weg met jouw vrachtwagen met oplegger, bakwagen of combinatie? Kies dan voor vrachtwagenbelettering. Deze vorm van belettering heeft een hoge attentiewaarde en zorgt ervoor dat je absoluut gezien wordt. Het grote oppervlak om te beletteren of wrappen biedt veel mogelijkheden. Matte of glanzende folies. Een hippe print, een logo in jouw huisstijlkleuren of een full color wrap? Je kan het zo gek maken als je wil.

Vrachtwagenbelettering op maat

Al rijdend je boodschap verspreiden. Dat klinkt leuk, maar hoe pak je dat aan? Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van belettering helpen wij je graag verder. We zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw belettering haalt. Al gehoord van onze opmaakservice? Daar vertellen we graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek. Kom eens langs of bel ons om een afspraak in te plannen.

Voordelen

De pluspunten van vrachtwagenbelettering

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen kan de belettering er al binnen 1 week worden aangebracht.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de belettering wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Belettering is aanpasbaar.