[vc_row height=”small”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine adverteren heeft als grote voordeel dat het snel en actiematig in te zetten is. Iedere uitgegeven euro is meetbaar, dus een kosten/baten analyse is makkelijk te maken. Hiervoor kun je ook bij reclame bureau Mull2media in Doetinchem terecht.

Je advertentie wordt weergegeven naast of boven de natuurlijke zoekresultaten bij een kansrijk zoekwoord. Je kunt dus klanten bereiken in de oriëntatiefase, maar ook wanneer er een duidelijk koopsignaal wordt afgegeven. En je betaalt dus per klik (pay per click). Dus ook voor imagocampagnes en/of merkbouw is een Google Adwords campagne geschikt.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Waarom zoekmachine adverteren:

  • Het grote voordeel ten opzichte van traditionele reclamecampagnes, is dat alles meetbaar is en op basis van resultaten gestuurd kan worden.
  • Interessant ook voor kortlopende campagnes. Zeer korte opstartfase, dus snel rendement
  • Het verhogen van de online zichtbaarheid

[/vc_column_text][vc_column_text]

Hoe werken wij:

Onze uitdaging is om met zo min mogelijk financiële middelen het maximale rendement voor jou te behalen. Alle handelingen worden vooraf uitvoerig met jouw besproken.

Je kunt rekenen op:

  • Professionele en ervaren SEA adviseurs. Veel campagnes structureel in beheer
  • Structureel monitoring van de resultaten en het zoekgedrag binnen jouw branche.
  • Duidelijke uitleg en rapportages. Wij delen ook kennis met je. Trainingen zijn ook mogelijk.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][us_single_image image=”8056″ align=”center” css=”.vc_custom_1441695058411{margin-top: 125px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][us_separator][vc_column_text]

Interesse? Neem contact op met de internet marketing-afdeling van Mull2media. Ze kunnen jou een passend advies geven.

[/vc_column_text][us_btn text=”Neem nu contact met ons op!” align=”right” external=”” icon=”mail” link=”url:%2Fmull2media%2Fcontact%2F”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]