Waardevolle

content

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website? Hoe kan ik meer producten verkopen? Hoe scoor ik goed in de zoekresultaten? Bij Mull2media krijgen we deze vragen vaak. De antwoorden hierop lastig te geven. Content is echter een goede stap in de juiste richting.

Met contentcreatie maak je namelijk waardevolle content voor je doelgroep. Bereik met de juiste contentstrategie de juiste mensen, via het juiste kanaal, met de juiste content. Onze specialisten helpen je graag op weg met het maken van de juiste content.

Relevante

informatie

Contentcreatie is dus het creëren en delen van relevante, waardevolle informatie via jouw kanalen. Belangrijkste doel: potentiele klanten aan jouw organisatie binden. Het begint in eerste instantie met de juiste teksten op de site of shop.

Content is echter meer dan alleen het schrijven van een blog of artikel. Denk ook aan infographics, video’s, whitepapers, ‘How to’s’ en landingspagina’s. Het belangrijkste is dat je weet waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Stem daar je boodschap op af. Uiteraard kunnen wij samen afstemmen welke content voor jou relevant is.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

content creatie door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de content doelstellingen te bepalen

  • Pakkende en overtuigende teksten

  • Hoog scoren in de zoekresultaten

  • Persoonlijk contact
  • Van budget tot honderd procent maatwerk

“Aansprekende en pakkende teksten nodig?”

Neem contact op
Contentcreatie

uitbesteden

Vind je het lastig om content te schrijven die je onderscheidt en je doelgroep raakt? Wees verstandig en besteed het beheer van jouw content uit. Dit kan een hoop geld en tijd schelen. Wij kunnen dit regelen en er op toezien dat deze site up-to-date blijft. Deze teksten zullen onze content marketeers vervolgens volledig optimaliseren, zodat de teksten een toegevoegde waarde hebben.

Op deze wijze zal de content goed gevonden worden door zoekmachines en levert het betere positioneringen op. Dit zorg er weer voor dat er meer bezoekers op de website komen!

content
Wil je meer weten over onze

contentcreatie?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Content waarmee je meer mensen bereikt?

Onze specialisten zorgen dat je scoort.