Stabiliteit en

zekerheid

Om een website of webshop online te zetten dient er een hostingpakket te worden afgesloten. Dit is een stuk webruimte waar de site of shop op komt te draaien. Mull2media beschikt over eigen servers en is hiermee prima in staat jouw domein te hosten.

Wij bieden jouw altijd een passend pakket waarmee je op korte termijn kunt groeien, maar nooit teveel betaald. Onze pakketten groeien met je website of webshop mee; zo heb je altijd een hostingpakket op maat.

Webhosting

nodig?

Je wilt natuurlijk niet dat je website en zeker een webshop offline gaat en niet meer bereikbaar is. Je website of webshop onderbrengen bij Mull2media biedt stabiliteit en zekerheid. Heb je al een website en wil je deze onderbrengen bij Mull2media, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij bieden ook voor mensen die al een website hebben een plek op onze servers.

Wij beschikken over een aantal eigen webservers die 24/7 per dag in de gaten worden gehouden en maandelijks voorzien worden van de allernieuwste updates. Zo staat je website of webshop op een webruimte waar je op kunt vertrouwen en vooral op verder kunt bouwen.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

hosting door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Veilige en betrouwbare hosting

  • Altijd een expert beschikbaar

  • Persoonlijk contact
  • Van budget tot honderd procent maatwerk

“Jouw website optimaal beveiligen?”

Informeer direct
Domein

registratie

Wij zorgen er via domeinregistratie voor dat jouw website of webshop over een uniek adres op internet beschikt. Een groot voordeel hiervan is dat je website sneller wordt gevonden. Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf of instelling.

Wil je een domeinnaam registeren? Controleer of de domeinnaam nog vrij is en registreer hem eenvoudig in een paar stappen.

Wil je meer weten over onze

hosting?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Een snelle en veilige webomgeving?

Kies voor onze betrouwbare hosting.