Maatwerk

koppelingen

Met een website en webshop koppeling koppel je (het CMS van) je shop of site aan andere software. Op deze manier vergroot je het aantal functionaliteiten van je website of -shop. Je implementeert namelijk de mogelijkheden van de gekoppelde applicatie in het systeem.

Wil jij een maatwerk koppeling laten bouwen? Koppelingen met externe applicaties zijn voor Mull2media geen enkel probleem. Wij hebben inmiddels diverse koppelingen gelegd met: CRM software, ERP pakketten, boekhoudsystemen, betaalproviders en dataleveranciers.

Hoe werkt een

koppeling?

Via een application programming interface (API) koppel jij jouw website of webshop aan een andere applicatie. Een API is in feite het communicatiemiddel tussen de programma’s. Bij een open source systeem als WordPress heeft onze webdeveloper toegang tot de broncode van het systeem, zodat hij een aanpassing kan maken in het systeem.

Is er (nog) geen koppeling tussen de website/webshop CMS en een andere applicatie? Dan moet er een maatwerk koppeling worden gemaakt.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

koppelingen door Mull2media

  • Altijd een gratis gesprek om de online doelen te bepalen

  • Altijd duidelijkheid vooraf
  • Goed werkende koppelingen

  • Persoonlijk contact
  • Van budget tot honderd procent maatwerk

“De functionaliteiten van je site of shop uitbreiden?”

Informeer direct
Waarom een

koppeling?

Het koppelen van een webshop met andere systemen is interessant voor webshops die willen automatiseren, of die systemen aan elkaar willen koppelen die niet standaard met elkaar overweg kunnen. Het is zeker interessant voor ondernemers die in de toekomst door willen groeien.

Wil je hier meer over weten? Of wil je graag weten wat zo’n koppeling op maat gaat kosten? Informeer dan bij onze specialisten naar onze mogelijk over maatwerk koppelingen.

Wil je meer weten over onze

koppelingen?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

De functionaliteiten van je website of webshop uitbreiden?

Onze koppelingen helpen je gegarandeerd verder!