Adverteren

via zoekmachines

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren via zoekmachines. Kortweg uitgelegd: je koopt advertentieruimte in bij een zoekmachine (in dit geval Google) door in een veiling te bieden op gekozen relevante zoekwoorden.

Je advertenties worden getoond wanneer er op de gekozen zoekwoorden wordt gezocht en je rekent vervolgens af per klik op de advertentie. Aangezien Google en Bing de meest gebruikte zoekmachines zijn, werkt Mull2media alleen met Google Ads en Bing Ads.

Wat levert

het op?

Bovenaan in de zoekresultaten door te betalen: levert dat wat op? SEA is zinvol voor kleine en grote bedrijven bij de verkoop van producten en diensten. Maar ook voor non-profit organisaties.

Het helpt namelijk met het aantrekken van meer (relevante) bezoekers naar jouw website of webshop, zorgt voor meer (merk)bekendheid, verbetert de concurrentiepositie, geeft inzicht in het online zoek- en aankoopgedrag van jouw potentiële klanten en zorgt uiteraard voor de groei van verkopen.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

SEA advies door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de doelstellingen te bepalen

  • SEA advies op maat

  • Unieke webontwerpen

  • Haal het maximale uit je site of shop

  • Van budget tot honderd procent maatwerk

“Hoog scoren in de zoekresultaten?”

Neem contact op
Continu

proces

SEA en ons advies is een continu proces. Om steevast het maximale rendement te bereiken op jouw investering, moet je jouw campagne voortdurend beheren en aanpassen. Het kost echter niet alleen tijd, maar vraag ook specialistische kennis van het Google Ads-systeem en de programmering.

Daarom is het verstandig om jouw Ads-campagne uit te besteden. Naast het SEA advies kun je bij ons dus ook terecht voor het uitbesteden van jouw campagne. Zo profiteer je van een ongekend hoog rendement.

Wil je meer weten over ons

SEA advies?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Adverteren in de zoekmachines?

Met ons SEA advies scoor je absoluut!