Zoekmachine

optimalisatie

Door middel van ons SEO (Search Engine Optimization) advies helpen wij ondernemers uit het MKB en ZZP’ers bij het optimaliseren van hun website, zodat ze beter gevonden worden in de zoekmachines. Door de zoekmachine optimalisatie scoort jouw website of webshop hoger in de zoekresultaten van onder meer Google.

Dat leidt weer tot meer bezoekers en meer potentiële klanten. De medewerkers van Mull2media adviseren en ondersteunen en zorgen dat je het maximale uit je site of shop haalt.

Hoe kunnen we

jou helpen?

Ons SEO advies start met een analyse van je website content. Op basis van de producten of diensten die je biedt, de boodschap die je wilt overbrengen, de doelgroep waar je je op richt en de keywords die daarbij passen, kijken we of dit op de juiste manier terugkomt in de inhoud van je site.

Ons advies richt zich vervolgens op het optimaliseren van de content van je website voor zoekmachines. Ook kijken we naar de interne en externe links en kijken we naar de page rank van de belangrijkste pagina’s. Tip: maak gebruik van de Yoast SEO plugin als leidraad.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

SEO advies door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de doelstellingen te bepalen
  • SEO advies op maat

  • Unieke webontwerpen

  • Haal het maximale uit je site of shop

  • Van budget tot honderd procent maatwerk

“Hoog scoren in de zoekresultaten?”

Neem contact op
Van advies

naar implementatie 

Indien gewenst kun je met ons advies direct je website verder optimaliseren voor zoekmachines. Onze instructies zijn helder, gericht en concreet, zodat je direct de juiste aanpassingen kunt maken aan de SEO elementen van je webpagina’s.

Ook kunnen wij je bij de zoekmachine optimalisatie implementatie op weg helpen en ondersteunen. En ook na de implementatie staan we graag bij om je concurrentie te slim af te zijn.

Wil je meer weten over ons

SEO advies?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Hoog scoren in de zoekmachines?

Onze SEO-specialisten zorgen dat je goed gevonden wordt.