Conversiegerichte

webshops

Mull2media ontwikkelt en optimaliseert webshops voor bedrijven met online ambitie. Shops met het vizier op vindbaarheid, gebruiksgemak, conversie én optimalisatie. Als E-commerce ondernemer wil je tenslotte opvallen ten opzichte van je concurrenten en voldoen aan de nieuwste technische ontwikkelingen. Om te zorgen dat je webshop van al deze gemakken is voorzien, zijn wij jouw kennispartner. Wij maken webshops die echt werken!

WordPress en

WooCommerce

Ons team realiseert e-commerce oplossingen die aansluiten bij jouw verwachtingen als ondernemer. We ontwikkelen onze webshops met WordPress en de WooCommerce plug-in. Dit is wereldwijd het meest populaire e-commerce platform. De voordelen hiervan zijn onder andere de open source ontwikkeling, de modulaire opbouw, beschikbaarheid aan functionaliteiten en toekomstige uitbreidbaarheid. Je kunt hiermee zelf jouw producten toevoegen en voorraden beheren. Én uiteraard jouw producten verzenden.

Oplossingen

op maat

Van groot tot klein, van startende tot geavanceerde webshops. We denken met iedereen mee en bieden oplossingen op maat. Onze WordPress webshops zijn in de basis voorzien van de beste modules en koppelingen met onder meer ERP-systemen en plug-ins. Door jarenlange ervaring weten we wat werkt, en ook wat niet. Tevens bieden wij diverse betaalmethoden aan. Zo werken we onder andere met iDEAL, Mollie, AfterPay, Buckaroo, Exact en Hotjar.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

webshop ontwikkeling door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen en functionaliteiten te bepalen

  • Eenvoudig beheer met WordPress: het meeste ideale CMS

  • Integratie van WooCommerce: de e-commerce plugin voor WordPress

  • Unieke webontwerpen

  • Extra modules mogelijk

Download de gratis whitepaper

"Zo start je een succesvolle webshop."

Download whitepaper
Samen

groeien

Naast het ontwikkelen van goede en vindbare webshops bieden wij support, een mogelijkheid tot domeinregistratie, een security- en een hostingpakket. Op deze wij ben je verzekerd van optimale veiligheid, back-ups, tijdige updates en een team van specialisten die voor je klaarstaat. En als jij groeit, zorgen we dat jouw webshop met je meegroeit. We denken met je mee en zorgen dat je online product blijft passen. Belangrijk: hier zit wel een limiet aan, want met WooCommerce kun je maximaal 5000 producten aanbieden voor een goede werking. Maar dat leggen we je graag persoonlijk uit!

Wil je meer weten over onze

webshop ontwikkeling?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil jij meer verkopen, meer leads en meer resultaat?

Wij helpen je om online succesvol te zijn.