Complete realisatie

van je website

Mull2media ontwikkelt websites van vormgeving tot en met de complete realisatie. Of het nu gaat om een nieuwe website of de restyling van een bestaande website. Tijdens de ontwikkeling houden we rekening met de huisstijl, de gebruiksvriendelijkheid, de laadtijd en de verschillende devices (responsive). We houden ook de beoogde doelgroep in de gaten. Daarom bieden we dus niet alleen een standaardoplossing, maar het best passende webconcept voor jouw organisatie.

WordPress

website ontwikkeling

Met behulp van een Content Management System (CMS) is de website eenvoudig te beheren. Als CMS kiest Mull2media voor WordPress. Het systeem is gebruiksvriendelijk en beschikt over een actieve community dat zorgt voor structurele verbetering van het systeem en uitbreiding van diverse modules. Als WordPress en WooCommerce specialist ontwikkelen we websites voor kleine en grote organisaties binnen het MKB. We bouwen ze gebruiksvriendelijk, zodat je de inhoud zelf kunt aanpassen. En we bouwen ze duurzaam, zodat ze lang meegaan.

Maar we bieden

meer!

Naast het ontwikkelen van goede en vindbare websites bieden wij support, mogelijkheid tot domeinregistratie, een security- en een hostingpakket. Op deze wij ben je verzekerd van optimale veiligheid, back-ups, tijdige updates en een team van specialisten die voor je klaarstaat. Maar we houden ons ook bezig met marketing en zoekmachineoptimalisatie. Hierbij sluiten we aan op de producten die al binnen de WordPress Community zijn ontwikkeld, zoals thema’s en plugins.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

website ontwikkeling door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen en functionaliteiten te bepalen
  • Eenvoudig beheer met WordPress: het meest gebruikte CMS

  • Unieke webontwerpen

  • Extra modules mogelijk

  • Jaarlijks meer dan 100 websites

"Een website op maat laten maken?"

Vraag een offerte aan
Samen

groeien

Wij gaan mee met de groei van jouw bedrijf. Voorbeeld: je begint als startende ondernemer met een website en je merkt geleidelijk dat het aantal klanten en opdrachten groeit. Dat kan vragen om extra opties op je site. Je wilt immers jouw klant blijven bedienen.

Wij denken met je mee en blijven zorgen dat je online product blijft passen bij jouw bedrijf. Ook als je producten wilt verkopen, kunnen wij in overleg een webshop laten maken. Hiervoor maken we gebruik van WooCommerce.

website De Praktijk van Femke
Wil je meer weten over onze

website ontwikkeling?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je online zichtbaar zijn en goed gevonden worden?

Wij helpen je om online succesvol te zijn.