Webdesign.

Online zichtbaar.

Een website of webshop is hét online visitekaartje van je bedrijf. Het is belangrijk dat de online omgeving de juiste uitstraling en een goede gebruikerservaring heeft. Maar nog belangrijker is dat je gevonden wordt. Wij helpen je daarbij. Dagelijks ontwikkelen en optimaliseren we succesvolle WordPress websites en Woocommerce webshops. Aantrekkelijk voor (potentiële) klanten en eenvoudig in beheer voor jou. Je mag ons natuurlijk altijd om hulp vragen, maar je bent niet van ons afhankelijk als jouw (nieuwe) website of webshop in de lucht is. WordPress en Woocommerce zijn namelijk ontzettend overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zelfs als je nog nooit met een CMS hebt gewerkt ben je er snel in thuis. Wedden?!

Vergroot je online zichtbaarheid

 • Uniek ontwerp van jouw website of webshop
 • Eenvoudig eigen beheer via het CMS
 • Online maatwerk oplossingen

Gratis en vrijblijvend

En er is meer…
Webdesign is één van onze specialiteiten. De afgelopen jaren hebben we al veel klanten blij mogen maken met een (nieuwe) website of webshop. Maar we doen meer. Zo regelen we ook de vastlegging van jouw domein met domeinregistratie. En breng je jouw online omgeving veilig onder op één van onze servers met hosting. Met de verschillende pakketten die we aanbieden, zit er altijd een passende oplossing voor jou tussen. We maken het plaatje compleet met de ontwikkeling van pakkende (web)teksten. Zo ben je er zeker van dat, bij livegang, jouw website of webshop helemaal klaar is om te scoren in Google! Laat die leads maar komen.

Helpdesk van Mull2media Domeinregistratie
Hosting en web ontwikkeling voor Carwrapteam door Mull2media Hosting
Webteksten laten schrijven door Mull2media Webteksten
WordPress website ontwikkeling voor Vivaldi XL door Mull2media Woocommerce website
WordPress website voor De Jager Living door Mull2media Wordpress website
Kunnen wij helpen? - Mull2media Advies nodig

Hoe ver wil je met webdesign gaan?

Aan jou de keus.

Of je nu aan de start staat van jouw online avontuur en een webshop wil openen of al jarenlang een bestaande website beheert. Je kan met webdesign zo ver gaan als je zelf wilt. Wij maken alles voor je op maat. Van een simpele website met een aantal pagina´s tot een uitgebreide webshop met technische integraties. Aan jou de keus.

Wij helpen je het maximale uit je online omgeving te halen. Onze technische webdesigners gaan aan de slag met een passend ontwerp. Waar nodig vliegen onze vormgevers in voor het creatieve aspect. Onze reclamemakers bundelen hun krachten en gaan voor het beste resultaat.

Voordelen van webdesign

 • Online conversies.
  Websites en webshops zijn niet alleen aantrekkelijk, maar leveren ook omzet op.

 • Optimale prestaties.
  Wij zorgen dat jouw (nieuwe) online omgeving optimaal presteert en een hoge laadsnelheid heeft.
 • Branding & reclame.
  Online zichtbaarheid is de sleutel tot succes.
 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw online omgeving wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Sites en shops zijn dynamisch en makkelijk aan te passen.

Portfolio

Wij laten het graag zien.

Werkwijze

De eerste stappen naar jouw online omgeving.

Belettering - Mull2media

Stap 1: Aanvraag

Je wil een website, webshop of gebruik maken van een van onze andere webdesign diensten? Vraag hier eenvoudig een offerte aan of bel ons.

Belettering - Mull2media

Stap 2: Adviesgesprek

We nodigen je graag uit voor een adviesgesprek. Dit kan bij jou op locatie, maar ook bij ons op kantoor of telefonisch.

Belettering - Mull2media

Stap 3: Aanbod

We verwerken de besproken wensen en ideeën en sturen je een offerte op maat toe. Is deze akkoord? Dan gaan we met veel plezier voor je aan de slag, zoals afgesproken.

Belettering - Mull2media

Stap 4: Afronding

Jouw online omgeving is gereed! We houden van goed werk afleveren, afspraken nakomen én doen wat we zeggen. We gaan voor resultaat en zorgen dat jij met een glimlach de deur uit gaat. Proost, op (nog) meer zichtbaarheid!

Webdesign - Mull2media
 • Gratis ontwerp op maat
 • Standaard 3 jaar garantie
 • Van offerte tot webshop al binnen 8 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4 / 5

Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Mull2media terecht gekomen voor het laten bouwen van mijn website. Tot volle tevredenheid! De website werd geheel in de lijn en stijl die ik voor ogen had opgeleverd. Veranderingen en vernieuwingen die ik van tijd tot tijd doorbel worden steevast gelijk opgepakt en het contact is overall heel duidelijk, direct en prima. Kortom, een zeer goede partner.

4 / 5

Wij hebben een kast laten wrappen door Mull2media. Dit ging snel en nauwkeurig. Bedankt.

4,5 / 5

Blij met onze nieuwe reclameborden. Bedankt voor de fijne samenwerking.