Laat geen klanten in de kou staan: controleer nu je contactformulieren!

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Mis je belangrijke berichten in je mailbox? Check dan eens of je contactformulieren wel goed ingesteld staan!

Recente vraag van een klant over het contactformulier

We hebben onlangs een paar berichten gekregen zoals deze:

*”Ik kreeg net een telefoontje van een nieuwe klant die zich via een contactformulier had gemeld. Dit formulier heb ik nooit ontvangen, ondanks dat er na de verzending een bericht verschijnt dat het bericht succesvol is verzonden… Ik heb het zelf ook getest, maar ik krijg geen mail of bevestiging.”

De oorzaak en onze oplossing

Herkenbaar? Laat deze gemiste kansen niet aan je voorbijgaan!

De oorzaak lijkt te liggen bij een update in de beveiliging rondom het verzenden van berichten vanaf websites. Maar maak je geen zorgen, het is vrij eenvoudig te herstellen. Koppel gewoon een bestaand e-mailadres aan je website.

Problemen zoals deze verhelpen met een serviceplan

Goed nieuws voor onze klanten met een serviceplan: wij hebben dit probleem al voor je opgelost!

En voor degenen zonder een serviceplan: het is belangrijk zelf je contactformulieren regelmatig te controleren. Uiteraard zijn we er om je te helpen als je tegen problemen aanloopt.

Nu je dit leest, vraag je je misschien af: “Moet ik niet gewoon een serviceplan nemen?” Absoluut! Want zoals het oude gezegde luidt: voorkomen is beter dan genezen. Met een serviceplan hoef je je geen zorgen te maken over dit soort updates en blijf je altijd voor op mogelijke problemen.

Kortom, hou je mailbox in de gaten, zorg dat je contactformulieren werken en overweeg een serviceplan om altijd met een gerust hart online te zijn.

Lukt het je niet om het probleem op te lossen? Of wil je meer weten over onze serviceplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, stuur ons een mail of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media