Online schoonheid op de website en webshop van De Beautyfabriek

Geschreven door:
Liza is werkzaam bij Mull2media
Liza

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Schoonheid staat centraal bij De Beautyfabriek. Bij deze allround beautysalon kan je terecht voor al jouw schoonheidsbehandelingen. Wel zo efficiënt, alles onder één dak. Van een heerlijke manicure tot een huid verbeterende gezichtsbehandeling of ga eindelijk voor dat toffe kapsel met de perfecte haarkleur.

Boek eenvoudig jouw afspraak

Via het ingebouwde reserveringssysteem boek je eenvoudig jouw afspraak. Kies de gewenste locatie, in Doetinchem of Apeldoorn. Maak vervolgens een keuze uit de vele beautybehandelingen. Selecteer jouw vertrouwde beautyspecialist om te zien wanneer er een plekje vrij is of ga voor de eerste mogelijkheid. Vervolgens kies je in de agenda de gewenste datum en tijd en plan je jouw me-time-momentje in.

Inclusief webshop!

Naast de twee fysieke locaties willen ze de prachtige producten waar ze mee werken ook online onder de aandacht brengen. De website is gekoppeld aan een eigen webshop. Zo shop je eenvoudig al jouw favoriete beauty producten online. Onze webdesigners hebben de webshop technisch in orde gemaakt en de livegang tot in de puntjes verzorgd.

Wil jij ook zichtbaar zijn met jouw (nieuwe) website?

We nodigen je graag uit om jouw wensen en behoeften te bespreken. Geen uitdaging is ons te gek! Dus laat ons per mail of telefoon weten waar we jou mee mogen helpen? En wie weet ben jij binnenkort nog beter online zichtbaar met jouw eigen website of webshop.

Ook de schoonheid van De Beautyfabriek ervaren? Je bezoekt ze in Doetinchem of Apeldoorn of neem eens een kijkje op de vernieuwde website.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media