De juiste tone of voice van jouw content

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Als merk heb je een identiteit. Een sterk verhaal dat jouw merk jouw merk maakt. Merken ontstaan vanuit een bepaalde passie, een drijfveer. Het gevoel van waaruit het merk is ontstaan, wil je overbrengen op jouw (potentiële) klanten. Een doordachte tone of voice kan jouw merk sterker over laten komen.

Vind jouw stem

Een eerste indruk maak je, ook als merk, met het uiterlijk. Een mooi logo, sterke website en strakke huisstijl zorgen ervoor dat mensen een beeld krijgen bij wie je bent. Maar jou echt leren kennen, doet je doelgroep pas wanneer ze horen wat je te zeggen hebt. Daarom is het van groot belang dat jij de dingen die je zegt, op de juiste toon over laat komen.

Een passende tone of voice

Lees deze twee korte teksten maar eens:
“Koekje erbij? Onze koekjes zijn de állerlekkerste naast je thee!”
“Alleen de beste ingrediënten krijgen een plek in onze blikken koektrommels. Geniet volop van onze onweerstaanbare, rijkgevulde koeken.”

Beide teksten vertellen dat de koekjes lekker zijn. Maar bij beide teksten krijg je een compleet ander gevoel. Dit is precies wat de invloed is van een goed uitgelijnde tone of voice. De teksten kunnen net zo goed over precies dezelfde koekjes gaan, maar geven er beide een eigen beeld van.

Jouw tone of voice

Wil jij werken aan de tone of voice van jouw merk of bedrijf, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of vind je het fijn als er met je meegedacht wordt? Onze conceptspecialisten helpen jou graag op weg in het vertellen van jouw verhaal! Neem gerust contact met ons op, we kijken graag samen naar wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn de totaalleverancier in binnen – en buitenreclame en de specialist in visuele communicatie. Onze mensen staan altijd paraat voor een passend advies. Door onze korte en directe lijnen kunnen we snel schakelen. Betrokkenheid, flexibiliteit en een hoge mate van service staan centraal bij alles wat we maken. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Samen met jou maken wij jou en je bedrijf efficiënt zichtbaar. Of je nu starter of een doorgewinterde ondernemer bent.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media