Hoe gebruik ik mijn Instagram story?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Instagram staat er vol mee tegenwoordig: story’s. Vooral jongeren gebruiken de hun story zoals men vroeger Twitter gebruikte: dat wat gegeten wordt en de dansjes die gedanst worden vinden hun plek op het verticale scherm van hun vrienden.

Instagram story voor bedrijven

Maar ook steeds meer bedrijven maken gebruik van hun Instagram story. Het is een plek waar jongeren veel komen, en als ze je volgen krijgen ze gegarandeerd je story te zien wanneer ze door het overzicht heen tikken. Ook voor jouw bedrijf kan het interessant zijn om je story actief te gebruiken.

Tips om jouw story in te vullen

Maar hoe doe je dat? Het leuke van story’s is dat je ze lekker interactief in kunt richten. Plaats bijvoorbeeld een sticker met een poll onder je bericht, waarmee kijkers hun mening kunnen geven over dat wat je deelt. Ook wanneer je meer wil vertellen dan er in 1 beeld en tekstvak past, kan het gebruiken van je Instagram story een goed idee zijn. Je kunt bijvoorbeeld meerdere tips verdelen over de elkaar opvolgende beelden.

Hulp bij jouw content?

Bij Mull2media helpen wij jou graag verder op het gebied van social media. Ook andere content en visuele reclame pakken we graag voor je op, zodat jouw bedrijf online nog beter uit de verf komt! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media