How-to: de weg naar jouw nieuwe website

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wij maken geen geheim van hoe we te werk gaan. Daar nemen we je dan ook graag in mee. In deze videoserie krijg jij een kijkje in eigen keuken! Een échte how-to, geen instructievideo of tutorial. Maar onze eigen reclamemakers aan het werk, met plezier, flauwe humor (want zo zijn we) en natuurlijk delen we ook nog praktische informatie over verschillende diensten. We laten je bijvoorbeeld zien hoe we superstrak jouw autobelettering aanbrengen, hoe je de juiste keuze maakt in spandoekmateriaal en nemen je mee in de verschillende fases naar een nieuw logo. In deze video staan de stappen naar jouw (nieuwe) website centraal, kijk snel verder!

How-to: een nieuwe website

Je hebt plannen om je eigen website (of webshop) te starten. Maar hoe gaat dat eigenlijk in z’n werk. We snappen dat er veel op je af komt, daarom legt Floris-Jan in deze korte how-to video uit wat je mag verwachten wanneer je bij ons aanklopt.

Stap 1: Het eerste contact

Laten we bij het begin beginnen, jij neemt contact met ons op om kenbaar te maken dat je interesse hebt in onze diensten. Voordat we een indicatie kunnen geven van de investering vinden we het belangrijk om samen om de tafel te gaan. Al jouw wensen en ideeën mag je met ons delen. Heb je nog totaal geen idee? Geen probleem dan helpen wij je op weg. Laten we een afspraak inplannen voor een eerste kennismaking!

Stap 2: het oriënterende gesprek

Om je een zo goed mogelijk voorstel te kunnen doen hebben we veel vragen. Wie ben je? Wat doe je? Voor welk bedrijf mogen we (hopelijk) een website maken? Maar we snappen ook dat jij benieuwd bent naar onze diensten en werkwijze. In deze eerste fysieke kennismaking voeren we een goed gesprek, waarin we elkaar beter leren kennen.

We kijken ook naar de doelen die je wil bereiken met je website. Is dat bekendheid creëren of ga je liever voor conversie? Heb je nog totaal geen idee? Dan proberen we daar samen achter te komen.

@mull2media Deze maand willen wij graag meer met jullie delen over onze webdesign afdeling! Floris-Jan neemt ons mee in de stappen richting jouw nieuwe website. Wil je hier nou meer over weten? Dan staan er meerdere artikelen klaar op onze éigen website: www.mull2media.nl 📲 #mull2media #webdesign #wordpress #woocommerce #website #websitebuilder ♬ original sound - Mull2media

Maar ook de volgende vragen komen voorbij: Is er een logo en huisstijl of mogen wij jullie hier bij helpen? Is er nagedacht over de stijl van de website? Lever je zelf teksten aan of kunnen wij je helpen met het creëren of redigeren van tekst? Wil je helpen met het vullen van de website of wil je dit volledig uitbesteden?

Stap 3: een passend voorstel

Elke website is anders, elke website is maatwerk. Dat is de reden dat we zoveel vragen stellen om alles helder te krijgen, maar ook om een eerlijke prijs af te kunnen geven. Zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. We geven een inschatting van de benodigde tijd, dit is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website en onze planning. Bij akkoord gaan we van start met de realisatie van jouw online omgeving en werken we samen naar een deadline toe.

Stap 4: bouwen maar!

Tijd om aan de slag te gaan. In een testomgeving maken we een eerste voorzetje van jouw nieuwe website. Jij hebt 24/7 toegang tot deze testomgeving, dus je hebt altijd inzicht in de stappen die we maken. Je denkt met ons mee en geeft feedback waar nodig. Dit kan tijdens een tussentijdse fysieke meeting, in een telefonisch gesprek of per mail. Samen werken we naar het gewenste eindresultaat.

Stap 5: de livegang en daarna

Hoewel een website een dynamisch product is en daardoor ook altijd aan te passen, is het eind in zicht. De livegang komt dichterbij. Wij maken alles gereed voor een soepele lancering. De livegang doen we het liefst aan het begin van de week, zodat we eventuele aanpassingen snel door kunnen voeren. Daarnaast maken we het voor jou zo simpel mogelijk om zelf teksten, beelden en andere media toe te voegen aan je website. Heb je toch onze hulp nodig? Dan zijn te lijntjes kort en weet je ons te vinden.

Toe aan een nieuwe website?

Wil jij aan de slag met een nieuwe website of heeft jouw huidige website een make-over nodig? Laat het ons weten. Wij staan in de startblokken om samen met jou jouw droom website neer te zetten. Je kan ons bereiken op 0314 – 36 15 16, stuur een mail of kom een kop koffie drinken in Doetinchem.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media