Nieuwe website voor AtmR Kantoorverandering

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Afgelopen week is de geheel vernieuwde website van AtmR Kantoorverandering live gegaan. Sfeer en beleving spelen een belangrijke rol op de site. Daarnaast is het voor bezoekers nog makkelijker geworden om via het menu de juiste keuze op het gebied van kantoorinrichting te maken.

Functionele en dynamische website

Nadat de wensen en mogelijkheden uitgebreid zijn besproken, hebben wij een functioneel en dynamisch webontwerp gemaakt. Vervolgens hebben wij dit ontwerp ook technisch geïmplementeerd. Het resultaat is een toegankelijke website in een modern jasje, met een vernieuwde structuur en heldere, wervende en pakkende content. Uiteraard is de nieuwe website responsive en geschikt voor alle mobiele apparaten. Daarmee heeft het bedrijf een mooi online visitekaartje.

Nieuwe functionaliteiten

Qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is er veel verbeterd. Zo zijn er aparte productgroepen aangemaakt, zodat consumenten nog eenvoudiger hun gewenste oplossing of product kunnen vinden, en is er een integratie met de productmodule. Ook is de content flink uitgebreid, met meer productinformatie, afbeeldingen en referenties. Met de vernieuwde website staat er een solide basis om in de toekomst verder te werken aan nieuwe functionaliteiten.

Website laten maken

Wil je ook online succesvol zijn met een gebruiksvriendelijke website? Wij helpen bedrijven online groeien, met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van responsive sites. Maar ook op het gebied van internet marketing helpen wij bedrijven verder. Neem contact op voor de mogelijkheden.

AtmR website ontwikkeling door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media