Nieuwe website voor Coffeeted

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Coffeeted is sinds kort de nieuwe koffie- en theespeciaalzaak in Nijmegen. Een nieuwe winkel betekent ook een moderne website met eigentijdse look & feel. Mull2media heeft de nieuwe website volledig ontwikkeld, van concept en design tot en met de technische implementatie. Bekijk hier het fraaie resultaat.

Compleet assortiment

Op de website vinden bezoekers het complete assortiment aan koffie roasts, thee blends, lekkernijen en koffiemachines. Ook kunnen de websitebezoekers er terecht voor tips om de lekkerste kopjes koffie en thee te zetten. En in de toekomst wordt het zelfs mogelijk om producten online te bestellen! Uiteraard is de nieuwe website responsive en geschikt voor alle mobiele apparaten.

Online succesvol

Wil je online succesvol zijn met een gebruiksvriendelijke site? Wij helpen bedrijven online groeien, met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van responsive websites en webshops. Maar ook op het gebied van internet marketing helpen wij bedrijven om groter te worden en beter vindbaar te worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Webdesign voor Coffeteed door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media