Ontdek de magie van onze fotostudio box

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Oké, het is iets anders dan een goocheldoos, maar in deze fotostudio box kunnen we de meest verbluffende productfoto’s creëren. En laten we eerlijk zijn, terwijl anderen misschien zeggen dat je ‘outside the box’ moet denken, geloven wij dat de échte magie ‘inside the box’ plaatsvindt. Daarom hebben we onze studio tot in de puntjes geperfectioneerd, zodat we producten kunnen laten stralen als nooit tevoren.

Productfoto’s Mull2media

In onze studio brengen wij onze producten zo aantrekkelijk mogelijk in beeld. Of het nu gaat om websites, webshops of gemaakte magazines; met onze fotostudio brengen we onze producten fotografisch tot leven. Zeer geschikt voor onze webdesign- en vormgevingstak. We geloven dat de juiste foto het verschil kan maken, en daarom gaan we tot het uiterste om elke pixel perfect vast te leggen.

Webdesign Sravana
fotostudio box

Voordelen van onze fotostudio box

Bij Mull2media geloven we in de kracht van echtheid, en daarom willen we niet langer met mockups werken die ver afstaan van onze eigen uitstraling. In deze box kunnen we producten echt laten stralen. Door te werken met een egale achtergrond kunnen we ons focussen op ieder detail in de voorgrond. Hier draait het niet alleen om het vastleggen van een beeld, maar om het creëren van herkenning. Met de inrichting van de belichting kunnen we efficiënt en consistent te werk gaan.

Meer weten over productfotografie?

Wil je meer weten over productfotografie? Of wil je ontdekken wat wij met onze fotografie box voor jouw producten kunnen betekenen? Kom in contact en laat het ons weten! Mail ons,  06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media