Jouw online omgeving beschermen met onze servicepakketten

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Dat de digitale wereld in ontwikkeling is, dat is niet te missen. Misschien ervaar je als ondernemer de vele voordelen: je hebt eenvoudig toegang tot informatie, bent altijd en overal bereikbaar en je kan verschillende systemen met elkaar koppelen. Dat klinkt als muziek in de oren, maar er zit ook een keerzijde aan die mooie digitale wereld. De laatste tijd merken we namelijk dat er veel cyberhacks en andere ransomeware-aanvallen zijn. Geen pretje voor jouw online omgeving. Daarom vertel ik je graag hoe onze servicepakketten jouw website of webshop beschermen tegen ongewenst bezoek.

Structureel onderhoud van levensbelang

Wanneer je huis in brand staat is het logisch om direct 112 te bellen. Maar wat doe je als jouw website of webshop gehackt wordt? Hopelijk valt de schade mee en kan deze nog herstelt worden.

Daarom zeggen wij altijd ‘voorkomen is beter dan genezen’. Voor al onze webdesign klanten geldt dat zij worden ingeschaald in een servicepakket passend bij de online omgeving. We kijken naar de omvang, het aantal plug-ins en andere technische snufjes. Zo vergt de ene website simpelweg meer aandacht dan de ander. We voeren structureel onderhoud uit, zo doen we ons uiterste best om jouw website of webshop te beschermen.

Hoe beschermen we jouw digitale goud dan?

Om jouw digitale omgeving te beschermen voeren wij regelmatig onderhoud uit. Afhankelijk van welk pakket je kiest is dit maandelijks of zelfs tweewekelijks. We monitoren en voeren updates door. Zeker bij een open source systeem als WordPress, waar kwetsbaarheden kunnen voorkomen, is dit van groot belang. Met ons serviceplan sluit je als het ware een verzekering af voor jouw website en/of webshop. Wel zo veilig!

Voordelen serviceplan

  • Jouw website wordt voorzien van de laatste updates

  • Er volgt een controleronde door Mull2media na deze updates

  • Waar nodig worden bugs hersteld

  • De website blijft gebruiksvriendelijk

  • Dagelijkse back-up van website, database en eventueel e-mail

Wij staan dag en nacht voor je klaar

Nou, bijna dan! Want met een servicepakket mag je rekenen op een snelle reactie van onze helpdesk. Heb je problemen met je e-mail, website of webshop? De lijntjes zijn kort, dus je schakelt snel met een van onze webdesigners. Wij proberen jouw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Wel een website of webshop, maar nog geen klant van Mull2media?

Voel jij de noodzaak om jouw online omgeving onder te brengen bij Mull2media? Wil je gebruik maken van één van onze servicepakketten, zodat je zeker bent van een veilige online omgeving? Maar ben je nog geen klant? Geen probleem, daar doen we niet moeilijk over. Laten we samen bekijken wat wij voor je kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Servicepakketten

Alles weten over de servicepakketten?

Ik vertel je graag meer over een servicepakket dat aansluit bij jouw wensen. Welke pakketten zijn er, wat zijn de kosten en wat mag je van ons verwachten. Op al deze vragen geef ik je graag antwoord. Kom in contact via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16. De koffie staat altijd klaar! Op naar een veilige, snelle én up-to-date website of webshop!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media