Waarom ook jij landingspagina’s nodig hebt

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wanneer je wil opvallen in online zoekresultaten kun je er bijna niet meer omheen: landingspagina’s. Een landingspagina is simpel uitgelegd een pagina op je website waar mensen op “landen”, die niet je homepagina is. Dit kan via zoekresultaten, maar ook via het klikken op een banner of online middelen zoals een nieuwsbrief.

Waarom een landingspagina?

Om een beetje mee te komen in de zoekresultaten, is het belangrijk dat je op zoveel mogelijk relevante zoektermen gevonden wordt. Ben je een lokale bakker en wil je dat mensen die verse broodjes in de omgeving zoeken bij jou uitkomen, dan kan het een goed idee zijn om hier een landingspagina voor op te zetten. Ook als mensen zoeken op datgene wat jouw specialiteit is, wil je dat mensen vooral op jouw website terechtkomen. Zeker wanneer je veel concurrentie hebt in jouw vakgebied!

Google en landingspagina’s

We hoeven je niet te vragen of jij ook wel eens iets opzoekt via Google of een vergelijkbare zoekmachine. Maar hoe vaak klik je dan door naar de tweede pagina? Juist, dat doet bijna niemand. Dat wat we zoeken vinden we meestal al op de eerste pagina. Je wil met jouw website dus op zijn minst op de eerste pagina met zoekresultaten terecht komen, anders is de kans dat mensen via hun zoekresultaten bij jouw website uitkomen wel heel erg klein.

Bovenaan in de zoekresultaten

Maar hoe zorg je dan dat jouw pagina tussen de eerste zoekresultaten komt te staan? Dit is een vak apart, maar zeker niet onmogelijk. Het is belangrijk om op een landingspagina content te plaatsen die zo relevant mogelijk is aan de zoekopdracht van je potentiële klant. Is een tekst goed leesbaar, relevant, uniek en goed afgestemd op de eisen die Google stelt? Dan heb je al een beste kans om bij de top zoekresultaten terecht te komen!

Interesse in landingspagina’s?

Bij Mull2media zijn we gespecialiseerd in contentmarketing zoals landingspagina’s. Samen met jou kijken we naar wat jouw wensen zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat mensen met de juiste zoekopdracht bij jouw website uitkomen. Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media