Nieuwe website alert: Gastvrijheid in Bedrijf is live

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

We hebben onlangs een project afgerond waar we trots op zijn. En dan delen we die natuurlijk graag me je. Waar we aan gewerkt hebben de laatste tijd? Een nieuw webdesign voor onze klant Gastvrijheid in Bedrijf. Een ware transformatie is het geworden, kijk maar! 

Het proces

Vanaf het allereerste moment doken we diep in de wensen en behoeften van de klant. We wilden een platform creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook technisch up-to-date. Het resultaat? Een website die tegelijkertijd live ging met de lancering van het gloednieuwe boek van eigenaresse Laura de la Mar. Met een geüpdatet CMS, verminderde plug-ins voor betere snelheid en veiligheid, en een vernieuwde versie van het thema, staat de website nu als een huis.

Bovendien was er een uitdaging: het combineren van hun losse website en webshop. Door deze samen te voegen hebben we een coherente eenheid gecreëerd, met een CMS dat efficiënt en gebruiksvriendelijk is voor het team van Gastvrijheid in Bedrijf.

Meer dan alleen techniek

Natuurlijk draait het bij webdesign om meer dan alleen techniek. Het visuele aspect was net zo belangrijk. Geïnspireerd door het door het team aangeleverde huisstijlhandboek, hebben we de website voorzien van levendige kleuren en dynamische elementen. Hierdoor is de site nu speelser, beweeglijker en vooral een stuk aantrekkelijker.

Over Gastvrijheid in Bedrijf

Nu vraag je je misschien af: wie is Gastvrijheid in Bedrijf precies? Ze zijn dé expert op het gebied van gastvrijheid en hartelijkheid. Hun missie? De wereld gastvrijer en gelukkiger maken. Ze inspireren en motiveren organisaties om van een goede ervaring een onvergetelijke te maken. Met hun programma’s, tools, workshops en trainingen laten ze bedrijven zien hoe ze het verschil kunnen maken.

Ben jij ook toe aan een nieuw webdesign?

Wij zijn blij dat we de kans hebben gekregen om samen te werken met zo’n inspirerend bedrijf. De nieuwe website is het resultaat van een nauwe, prettige samenwerking én niet te vergeten de toewijding en passie van beide teams.

Heb jij ook behoefte aan een frisse, nieuwe website of andere oplossingen om online óf offline beter zichtbaar te zijn? Je weet waar je ons kunt vinden! Neem contact met ons op per mail of bel naar 0314 – 36 15 16 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media