Webshop Onlineverf.nl vernieuwd én verbeterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De webshop van Onlineverf.nl was al goed, maar is nu nóg beter. Onlangs hebben we namelijk de nieuwe én verbeterde versie van de webshop live gezet. Met deze online winkel behoort het bedrijf uit Hengelo Gelderland tot de drie grootste Nederlandse spelers op de digitale verfmarkt.

Groei & ontwikkeling

Mull2media is al vanaf de start betrokken bij de ontwikkeling van deze shop. Doordat de samen opgebouwde webshop uit z’n jasje was gegroeid, was Onlineverf.nl op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening en het gemak van de shop te verbeteren. Wij hebben geholpen bij de volgende stap en daarom een webshop met een nieuwe look & feel ontwikkeld die past bij de huidige standaarden.

Meer functionaliteiten

De bezoekers kunnen makkelijker en sneller navigeren door de webshop en vinden onder ‘Mijn account’ al hun persoonlijke informatie. Naast de herkenbare uitstraling, heeft de shop een sterk verbeterde zoek- en filterfunctie. Hiermee lukt het om nog makkelijker en beter de juiste verf en accessoires te vinden en te bestellen. Ook kunnen bezoekers eenvoudig hun kleuren uitzoeken via de online kleurenwaaier. De nieuwe shop is responsive en daarmee nu ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets.

Eigen beheersysteem

In het zomerseizoen gaan er dagelijks honderden pakketten via de webshop de deur uit. Deze worden online besteld vanuit alle hoeken van Nederland en worden gratis per post bezorgd. Om dit proces goed te beheren, heeft Mull2media zelf een dedicated ERP-systeem ontwikkeld. Hiermee kan het bedrijf zelf al haar bestellingen beheren en afhandelen en heeft het al de e-commerce zaken inzichtelijk via één systeem.

Tevreden klant

Jan-Willem Harmsen, eigenaar van Onlineverf.nl is erg tevreden over de samenwerking en de nieuwe webshop, die op maat is gemaakt: “Het past precies in onze omnichannel strategie, waarbij de bezoeker centraal staat. De winkel en webshop staan nu naast elkaar (qua assortiment en prijzen) en de nieuwe software is hierin de missing link. Via het nieuwe ERP-systeem weten we precies welke bestelling binnenkomt en kunnen we alles professioneel afhandelen. Logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen komen hier bij elkaar.”

Webshop laten maken

Van groot tot klein, van startende tot geavanceerde webshops: we denken met iedereen mee en bieden oplossingen op maat. Onze webshops zijn in de basis voorzien van de beste modules en koppelingen met onder meer ERP-systemen en plug-ins. Door jarenlange ervaring weten we wat werkt, en ook wat niet. Tevens bieden wij diverse betaalmethoden aan. Wil je meer informatie? Of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media