Website Arentzen Bouw B.V.; Snel en doeltreffend!

Geschreven door:
Liza is werkzaam bij Mull2media
Liza

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Arntzen Bouw B.V. bevond zich even in een flinke bouwput: de huidige website was niet meer bereikbaar en ze zochten hulp om hen online visitekaartje te herstellen. Wij van Mull2media stonden voor hen paraat om deze klus te klaren!

Website binnen één week

Vanaf het allereerste contact begrepen we de urgentie van de situatie en lieten we weten dat wij snel konden handelen. We schoven wat in onze planning en zijn direct aan de slag gegaan. Op basis van de oude website in het internetarchief en wat aangeleverde beelden zijn we aan de slag gegaan en hebben we binnen enkele dagen een mooie, functionele website kunnen neerzetten. Binnen een week kon Arntzen Bouw B.V. genieten van haar nieuwe website, die dankzij het vakmanschap van onze webdesigners staat als een huis!

Zichtbaar resultaat

Er was veel enthousiasme bij Arntzen Bouw B.V. over de opgeleverde website. Naast de tevredenheid over het eindresultaat is Wesley Arntzen opgelucht dat er zo snel gehandeld kon worden; “Vanuit Mull2media lieten ze weten de website binnen een week te kunnen opleveren. Voor ons was dat natuurlijk fantastisch! Een erg fijne manier van serviceverlening.” Bij deze klus draaide het voor ons om snelheid, efficiëntie en klantgerichtheid. We zijn blij dat wij Wesley en zijn vader een gerichte oplossing hebben kunnen bieden!

Website Arntzen Bouw B.V.

Wij dragen graag ons steentje bij!

Dus, als jouw bedrijf ook toe is aan een online opknapbeurt voor uw online visitekaartje, wacht dan niet langer en geef ons een seintje. Of het nu gaat om een dringende situatie zoals die van Arntzen Bouw B.V. of om een langdurige samenwerking, wij staan altijd klaar om te bouwen aan uw digitale zichtbaarheid. Kom in contact via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media