Website Bedrijfsgroeten.nl vernieuwd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Afgelopen week hebben wij de nieuwe website van Bedrijfsgroeten.nl gelanceerd. Een site met moderne vormgeving, verbeterde navigatie en veel nieuwe mogelijkheden. Zo is het nu nóg makkelijker om wenskaarten voor relaties te bestellen. Bekijk de door Mull2media ontwikkelde site hier.

Verhoogd gebruiksgemak

De nieuwe website biedt (potentiële) klanten een duidelijker overzicht van de wenskaarten. Ook is het bestelproces verbeterd: bezoekers kunnen eenvoudiger teksten toevoegen op de wenskaarten en gebruikmaken van diverse lettertypes. Daarnaast kunnen websitebezoekers in één opslag zien wat er in het assortiment zit en zich laten inspireren door keuzes van andere gebruikers. Vanzelfsprekend is de site ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets.

Van concept tot realisatie

Mull2media heeft het hele ontwikkelingsproces voor haar rekening genomen, van vormgeving tot complete realisatie van de site. Wil je ook een gebruiksvriendelijke WordPress-site laten maken? Wij helpen bedrijven online groeien, met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van websites. Maar ook op het gebied van internet marketing helpen wij bedrijven om de volgende online stap te zetten. Neem contact op voor jouw mogelijkheden.

Vernieuwde website voor Bedrijfsgroeten.nl door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media