Website Cars4kids door de APK

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Alles werkt nog, het is écht niet nodig. Al rammelend met je gammele bak toch de weg op, om vervolgens afgetakeld te worden. Had nu die APK niet uitgesteld en de boel op tijd vervangen. Cars4kids had geen trek in dit soort knullige praktijken en liet haar website tijdig grondig onder de motorkap nakijken door Mull2media. 

Een nieuwe onlinekoers

Cars4Kids is al jaren dé expert in elektrisch kinderspeelgoed in Nederland. Met meer dan 100 modellen, is er een ruime keuze voor iedere kleine Max Verstappen. Een goedwerkende webshop/website is voor Cars4kids dan ook essentieel. Nog sneller dan een pitstop, moet iedere websitebezoeker in contact komen met het aanbod van Cars4kids. Eigenaar Peter vond het daarom tijd om zijn website te laten updaten. Nadat zijn hoogseizoen voorbij was, legde hij contact met Mull2media.   

Opknapbeurt website

In een gesprek met onze webdesigners werd het startschot gegeven voor een vernieuwde website. De vorige was toe aan gemoderniseerde technieken. We hebben de nieuwste WordPress-versie geïmplementeerd en het gebruik van plugins geminimaliseerd om de veiligheid en snelheid te verbeteren. Dit alles zonder dat de functionaliteit wordt aangetast. De website heeft nu een nieuwe bijgewerkte lay-out en stijl gekregen. Met een nieuw laklaagje en opgepompte banden kan het visitekaartje van Cars4kids weer met volle kracht vooruit de komende jaren.

Website Cars4kids door de APK
Website Cars4kids door de APK

Upgraden website belangrijk 

Voor aanpassingen aan websites van klanten staan we altijd klaar. Ook Peter mogen we al jaren helpen met zijn website. Maar hadden deze aanpassingen niet tussentijds aangepast kunnen worden? Dit was geen simpel onderhoudsbeurtje maar we hebben eigenlijk alles onder de motorkap vervangen. Na een aantal jaar verouderen de technische aspecten van de website. En de buitenkant is niet altijd meer van deze tijd. Een vernieuwing kan belangrijk zijn voor de veiligheid van je website. Als er geen updates meer beschikbaar zijn kunnen niet alle functies meer worden ondersteunt. Geef je website een frisse look en een hoge snelheid voor de beste gebruikerservaring. 

Reacties op vernieuwde website

De nieuwe website krijgt veel positieve reacties.  “Ik ben ontzettend blij met de vernieuwde website van Cars4kids. Alles werkt perfect en de nieuwe lay-out ziet er top uit.”, aldus Peter. Hij twijfelde niet om zijn website bij Mull2media te laten vernieuwen. “De service is hier altijd uitstekend; ik kan snel en gemakkelijk contact opnemen met de webdesigners. Ze denken fijn met je mee en helpen je graag!” Bij de klantenkring van Cars4kids is de website in de smaak gevallen. “Ik heb veel positieve reacties ontvangen over de nieuwe website. Het heeft onze online aanwezigheid een boost gegeven!”

Bekijk hier de nieuwe website van Cars4kids

Ook op zoek naar een vernieuwde website?

De heren van Cars4kids kunnen weer de mooiste kindervoertuigen aanbieden op hun vernieuwde website. Denk jij: “Hé, mijn website kan ook wel een opknapbeurt gebruiken”? Of is het tijd om een nieuwe website te laten bouwen? Laat het ons dan weten, wij gaan graag voor je aan de slag. Je wensen bespreken onder het genot van een goede kop koffie? Bel ons dan om een afspraak te maken of zet je wensen alvast naar ons op de mail. Zien we je binnenkort!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media