De nieuwe website voor RPM bouw staat als een huis!

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Zoek je een partij voor de bouw van jouw woning of bedrijfspand? Dan ben je bij RPM Bouw aan het juiste adres. Met ruim 50 jaar ervaring helpen ze om jouw bouwplannen van A tot Z te realiseren. Van een luxe woning tot een sportcentrum en van een appartementencomplex tot levensloopbestendige woning. Al die mooie projecten en de verschillende diensten die ze bieden zijn vanaf nu overzichtelijk terug te vinden op de nieuwe website van RPM Bouw. En daar hebben wij dan weer hard aan gebouwd!

Van tekstueel naar visueel

De oude website was erg gericht op de verschillende diensten met veel lange tekst. Voor de realisatie van de nieuwe website hebben we het over een andere boeg gegooid. De nieuwe website is visueler met minder teksten, maar het bevat wel voldoende informatie over komende, lopende en afgeronde projecten. Door het toevoegen van afbeeldingen en video´s komen de projecten veel meer tot z´n recht. Bezoekers krijgen een beter idee van het eindresultaat. Per project tonen we gedetailleerde informatie.

Content verzamelen en vullen maar

Het mocht allemaal wat vlotter en korter, daarom hebben we de oude teksten in een nieuw jasje gestoken. Onze content marketeer heeft de teksten geredigeerd en SEO geoptimaliseerd. We hebben RPM Bouw de opdracht gegeven om foto’s en video’s aan te leveren. Veel foto’s en video’s! Door de nieuwe insteek is het heel belangrijk om bewijskracht te tonen. Al deze vormen van content hebben we opgenomen in de nieuwe website.

Maandelijks nieuwe content

De nieuwe website staat sinds kort live, en dan? Na de livegang moet je zeker niet vergeten om de website te blijven voeden met nieuwe content. Daarom is het belangrijk om regelmatig nieuwe projecten te publiceren, om actueel te blijven. Het Content Management Systeem (CMS), de achterkant van de website, is zo ingericht dat medewerkers van RPM Bouw eenvoudig zelf berichten en pagina’s kunnen toevoegen. Uiteraard hebben wij alle belangrijke punten opgenomen in een handleiding én uitleg gegeven op locatie. En komen ze er niet helemaal uit? Dan zijn onze lijntjes kort, met één telefoontje hebben ze al de juiste reclamemaker aan de lijn die ze verder op weg helpt.

Al het gemak onder één dak

Naast het webdesign hebben wij ook de hosting van de site overgenomen. Wel zo fijn, één partij waar je terecht kan voor al je web gerelateerde vragen én meer. Want naast webdesign bieden we ook diensten op het gebied van belettering, binnen- en buitenreclame en vormgeving. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de mail, bel naar 0314 – 36 15 16 of kom een langs in Doetinchem. Geen uitdaging is ons te gek!

Benieuwd naar de vernieuwde website van RPM Bouw? Bekijk ‘m hier!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media