Een nieuwe website komt tot bloei voor Silk Flower Art

Geschreven door:
Liza is werkzaam bij Mull2media
Liza

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Stel je voor: een website die de essentie van Silk Flower Art perfect weergeeft, waar de kleuren en vormen van de zijden bloemstukken tot leven komen. Goed nieuws! Die is er vanaf nu. De dames van Silk Flower Art klopten bij ons aan voor wat hulp op het gebied van webdesign en online vindbaarheid. Hoe we dit fleurige project hebben aangepakt? Dat vertel ik je graag in dit artikel.

Waar het begint

Bij Silk Flower Art begrijpen ze het belang van online zichtbaarheid en de impact die een goed ontworpen website voor ze kan hebben. Het avontuur begon met de aanvraag voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Tijdens een persoonlijk gesprek hebben we kennis gemaakt en vragen gesteld om alle ideeën en wensen helder te krijgen.

Offerte akkoord en bouwen maar

Na goedkeuring van de offerte zijn we vol enthousiasme aan de slag gegaan met het bouwen van de website. Onze content creator heeft de teksten voor de website samengesteld. Vervolgens hebben de dames van Silk Flower Art hierop gereageerd én beeldmateriaal aangeleverd. Na wat sleutelen en perfectioneren hebben wij de content SEO-proof gemaakt, alles voor optimale online vindbaarheid! In een speciale testomgeving komt alles samen en krijgt het vorm, we brengen de nieuwe website tot leven. Het mooiste van dit alles is dat de klant de mogelijkheid krijgt om met ons mee te kijken en feedback te geven tijdens het proces. De tevredenheid van onze klanten staat voorop, zo bouwen we samen aan het eindproduct.

Staat als een huis!

Maar dat is nog niet alles! Naast het ontwikkelen van websites begrijpen we ook het belang van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze webdesigners zorgen ervoor dat een website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook dat bezoekers makkelijk kunnen navigeren en dat het design responsive is op verschillende apparaten.

Ook toe aan een nieuwe website?

De dames van Silk Flower Art zijn in ieder geval weer goed online zichtbaar. Denk jij, hey ik ben ook wel toe aan een nieuwe website? Laat het ons dan weten, wij gaan graag voor je aan de slag. Je wensen bespreken onder het genot van een goede kop koffie? Bel ons dan om een afspraak te maken of zet je wensen alvast naar ons op de mail. Zien we je binnenkort!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media