Website Soteq in nieuw jasje gestoken

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Afgelopen periode hebben wij de website van Soteq in Doetinchem in een nieuw jasje gestoken. De site van de leverancier in zonnepanelen heeft een nieuwe look en feel en voldoet weer aan de huidige standaarden. Zo is de website geschikt voor mobiele telefoons en tablets en is het voor gebruikers eenvoudiger om prijzen te berekenen en contact op te nemen.

Vernieuwde look & feel

Doordat de oude website niet meer van deze tijd was, zocht Soteq naar nieuwe mogelijkheden om de producten en dienstverlening aan te bieden. Mull2media dacht met ze mee en kwam met een interactief webontwerp. De nieuwe site heeft een modern en fris design, een duidelijke navigatie en zelfs een besparingsscan. Zo kunnen bezoekers makkelijk hun besparing op zonnepanelen berekenen.

Online succesvol

Wil je ook online succesvol zijn met een gebruiksvriendelijke WordPress-site? Wij helpen bedrijven online groeien, met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van responsive sites en shops. Maar ook op het gebied van internet marketing helpen wij bedrijven te groeien. Neem contact op voor jouw mogelijkheden.

Website ontwikkeling voor Soteq door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media