Werken in de zorg? Nieuwe website voor Vitaal Thuiszorg!

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor Vitaal Thuiszorg lanceerden wij onlangs een nieuwe website: www.werkenbijvitaalthuiszorg.nl. Op deze website kunnen nu mensen terecht die geïnteresseerd zijn in werken in de zorg. Omdat het aanbieden van zorg en het werven van passend personeel twee verschillende zaken zijn, koos Vitaal Thuiszorg ervoor om een aparte website voor werkzoekenden te laten maken. Wij hebben met veel energie aan deze website gewerkt!

Een goedgevulde website

Op deze website kun je uiteraard de vacatures bekijken. Maar een extra website zou natuurlijk geen meerwaarde hebben als dit de enige functie is. Daarom wordt Vitaal Thuiszorg als werkgever uitgebreid uitgelicht. Bezoekers van deze website leren de organisatie echt kennen. Maar niet alleen Vitaal Thuiszorg als organisatie komt naar voren: ook medewerkers en hun cliënten worden uitgelicht in persoonlijke verhalen. Op deze manier wordt een compleet beeld gegeven van hoe het is om bij Vitaal Thuiszorg te werken. Vitaal Thuiszorg is namelijk niet zomaar een werkgever in de zorg. Wil je weten wat ze dan te bieden hebben? Neem dan vooral even een kijkje op de nieuwe website!

Complete websitevulling

Wij verzorgden zowel het ontwerp als de contentvulling van deze website. Zo gingen wij op bezoek bij werknemers van Vitaal Thuiszorg om interviews te houden. Ook de overige invulling van de website verzorgden wij met veel plezier. Uiteraard is de website responsive ingericht, wat betekent dat deze op alle soorten apparaten goed werkzaam is. Of mensen nu op hun laptop, telefoon of tablet op zoek zijn naar een baan in de zorg: op deze nieuwe website leren ze Vitaal Thuiszorg echt kennen!

Ook een website laten bouwen?

Wil jij ook een website laten bouwen? Of je nu je website wil vernieuwen of een compleet nieuwe website wil: wij maken het voor je. Van ontwerp tot hosting kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website voldoet aan jouw wensen en huisstijl, en goed werkzaam is op ieder apparaat. Daarnaast passen wij onze SEO-kennis toe om jouw website goed vindbaar te maken. Meer weten over deze service? Neem dan contact met ons op! We gaan graag ook voor jouw website aan de slag.

Werken in de zorg? Nieuwe website voor Vitaal Thuiszorg!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media