Websites voor Van der Woude Wonen en Het Brabants Lederwarenhuis

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs hebben we twee nieuwe websites opgeleverd, te weten voor Van der Woude Wonen in Doetinchem en Het Lederwarenhuis in Den Haag. Beide bedrijven wilden graag hun uitgebreide assortiment online beter vertonen en ook hun presentatie naar buiten actualiseren. Dat is met deze twee websites uitstekend gelukt!

Een volledige webshop

Wij hebben bij Mull2media compleet nieuwe websites ontwikkeld, inclusief uitgebreide shopmodule. De oude websites kregen zo een goede upgrade. Via het CMS-systeem op basis van WordPress, zijn vrijwel alle content onderdelen gemakkelijk te beheren. Daarnaast hebben wij een uitgebreid shopsysteem geïntegreerd en geconfigureerd, zodat alle producten strak worden getoond. Zo’n goed werkend systeem is onmisbaar wanneer je jouw producten online aan wil bieden.

Website met persoonlijke touch

Naast het tonen van producten, is het op een website belangrijk om goed over te komen als bedrijf. Daarom hebben wij verschillende pagina’s ingericht, waarop de bezoeker een persoonlijke indruk van Van der Woude Wonen en Het Brabants Lederwarenhuis krijgt. Zo straalt de sfeer vanuit de winkel door in we website wanneer (potentiële) klanten de website bezoeken. Door een conversiegerichte inrichting van de website, is het daarnaast gemakkelijk om een afspraak te maken in de winkels. Zo is het lijntje tussen online en fysiek zo kort mogelijk.

Optimaal in gebruik

Uiteraard werken de websites optimaal op verschillende apparaten. Wij hebben deze namelijk geheel responsive ingericht, waardoor de websites zich aanpassen aan het beeldschermformaat. Dat kan natuurlijk tegenwoordig ook niet meer anders. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de websites volledig zoekmachinevriendelijk zijn ingericht, door slim gebruik te maken van SEO.

Ook een website op maat?

Heb jij ook een winkel of bedrijf en wil je jouw website laten vernieuwen? Dan gaan we graag voor je aan de slag! Als jij ons vertelt wie je bent en wat jouw wensen zijn kunnen we er vast samen iets moois van maken. Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Website ontwikkeling voor Van der Woude door Mull2media
Website Het Lederwarenhuis - Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media