Samen met Palestra Beauty & Wellness bouwen aan een eigen website

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor een dag ontspannen moet je bij Palestra Wellness & Beauty zijn. Geniet van de lapse sauna kota’s, ontspan in de Marokkaanse berbertent of kom tot rust tijdens een klankschaalmassage. Een reis om de wereld. Er is van alles te beleven en dat wordt op de nieuwe website al snel duidelijk.

Palestra Wellness & Beauty is onderdeel van Landal. Het is natuurlijk fijn om ergens bij te horen, maar Palestra had de wens om niet in het standaard online framewerk mee te gaan. Daarom is er een geheel eigen website ontwikkeld, passend bij de Achterhoekse gastvrijheid en persoonlijke aandacht die ze willen uitstralen.

Een samenwerking met een mooi resultaat kunnen we wel zeggen. Wist je dat het tot de mogelijkheden behoort om zelf ook veel in de ontwikkeling te doen? Waarbij wij zorgen voor het technische gedeelte en jij als klant zelf teksten kan schrijven, passende beelden kan zoeken en de website zelf vult. Een co-creatie waar we blij van worden.  Denk je nou, jeetje dat is toch heel wat werk. Dan kunnen wij je ook ontzorgen hierin. Alles is mogelijk.

Nieuwsgierig? Bekijk de nieuwe website van Palestra Beauty & Wellness.

Wil jij ook zichtbaar zijn met jouw (nieuwe) website?
We nodigen je graag uit om jouw wensen en behoeften te bespreken. Geen uitdaging is ons te gek! Dus laat ons per mail of telefoon weten waar we jou mee mogen helpen? En wie weet ben jij binnenkort nog beter online zichtbaar.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media