Conversiegerichte webshops.

Het vizier op vindbaarheid, gebruiksgemak, conversie én optimalisatie.

De reclamemakers van Mull2media ontwikkelen en optimaliseren webshops voor bedrijven met online ambitie. Shops met het vizier op vindbaarheid, gebruiksgemak, conversie én optimalisatie.

Als E-commerce ondernemer wil je tenslotte opvallen ten opzichte van je concurrenten en voldoen aan de nieuwste technische ontwikkelingen. Om te zorgen dat je webshop van al deze gemakken is voorzien, zijn wij jouw kennispartner. Wij maken webshops die echt werken!

Daarom kies je voor webshop ontwikkeling door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen en functionaliteiten te bepalen;
  • Eenvoudig beheer met WordPress: het meeste ideale CMS;
  • Integratie van WooCommerce: de e-commerce plugin voor WordPress
  • Haal het maximale uit jouw shop;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk.

Gratis en vrijblijvend

Webshop ontwikkeling met WordPress en WooCommerce.

Hét meest populaire e-commerce platform.

Ons team realiseert e-commerce oplossingen die aansluiten bij jouw verwachtingen als ondernemer. We ontwikkelen onze webshops met WordPress en de WooCommerce plug-in. Dit is wereldwijd het meest populaire e-commerce platform.

De voordelen hiervan zijn onder andere de open source ontwikkeling, de modulaire opbouw, beschikbaarheid aan functionaliteiten en toekomstige uitbreidbaarheid. Je kunt hiermee zelf jouw producten toevoegen en voorraden beheren. Én uiteraard jouw producten verzenden.

Webshop ontwikkeling - Doetinchem Achterhoek

Webshop ontwikkeling op maat.

Van groot tot klein, van startende tot geavanceerde webshops.

Van groot tot klein, van startende tot geavanceerde webshops. We denken met iedereen mee en bieden oplossingen op maat. Onze WordPress webshops zijn in de basis voorzien van de beste modules en koppelingen met onder meer ERP-systemen en plug-ins.

Door jarenlange ervaring weten we wat werkt, en ook wat niet. Tevens bieden wij diverse betaalmethoden aan. Zo werken we onder andere met iDEAL, Mollie, AfterPay, Buckaroo, Exact en Hotjar.

Webshop ontwikkeling - Doetinchem Achterhoek
Webshop ontwikkeling - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8.

4 / 5

Mull2media is een bedrijf waar je zeer prettig geholpen wordt. Ze kennen je bij naam en je bent geen nummer. Heb je een probleem, dan heb je direct iemand aan de telefoon of op de app die het (meestal) snel voor je oplost.

5 / 5

Onze website staat online! Bedankt Mull2media voor de prachtige website die we samen hebben gemaakt.

4 / 5

Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Mull2media terecht gekomen voor het laten bouwen van mijn website. Tot volle tevredenheid! De website werd geheel in de lijn en stijl die ik voor ogen had opgeleverd. Veranderingen en vernieuwingen die ik van tijd tot tijd doorbel worden steevast gelijk opgepakt en het contact is overall heel duidelijk, direct en prima. Kortom, een zeer goede partner.